Šlep služba Borča

Šlep služba Borča vam je na usluzi 24/7. Na raspolaganju smo vam u bilo koje doba dana ili noći, bez obzira na vremenske uslove.

Potreba za pouzdanom šlep službom u Borči je u stalnom porastu, najviše zbog broja auto placeva i prodavaca polovnih automobila, kao i zbog velikog broja firmi koje se svakodnevno otvaraju.

Ako se na Google-u ukucali “slep sluzba borca” i došli na naš sajt, onda ste na pravom mestu!

Šlep služba Borča je proveren partner u saobraćaju. Iznenadan kvar na vozilu na Zrenjaninskom putu ili po uskim i prometnim borčanskim ulicama zna biti jako stresno i neprijatno iskustvo. Zato treba hitno reagovati i angažovati dobru šlep službu u Borči koja će u kratkom vremenskom roku doći na vašu lokaciju i izvršiti šlep vozila.

Šlep služba Borča posluje u okviru šlep službe Beograd i pokriva celu Borču, levu obalu i Palilulu. Gde god da vam je auto stao, dolazimo i pružamo šlep i transport vozila.

Šlep služba Borča pored standardnog auto šlepa vozila, nudi i uslugu šlepa lakših teretnih vozila, šlep havarisanih vozila Borča, šlepa agregata i tereta.

Pozovite nas i dolazimo odmah! Naša usluga je bez skrivenih troškova!

slep sluzba borca

Šlep služba Borča - iskustvo i pouzdanost

Naselje Borča se nalazi na opštini Palilula, na levoj obali Dunava. Poslednjih nekoliko godina Borča je doživela pravi bum u infrastrukturnim, komercijalnim i demografskim promenama, kao i cela leva obala generalno. Tome je najviše doprinelo porast broja stanovnika u Beogradu, površina pogodna za gradnju i jeftina cena stanova.

Nakon izgradnje Pupinovog mosta, Borča je dobila još više na značaju, tako da se i cena zemljišta povećala, kao i broj ljudi kojima više nije problem da idu Iz Borče do Zemuna.

Borča je odlično povezana sa ostatkom Beograda i sa konstantnim autobuskim saobraćajem. Neke od linija koje spajaju Borču sa ostalim delovima grada su:

 • Linija 95 do Bloka 45 preko centra grada
 • Linija 85 do Banovog Brda preko Pupinovog mosta
 • Linija 96 do Pančevačkog mosta
 • Linja 104 od Crvenke do Omladinskog stadiona

 

Sve ove autobuske linje saobraćaju preko Zrenjaninskog puta ili Pupinovog mosta i onda ulaze u naselje. Same ulice u naselju nisu projektovane da izdrže intezitet autobuskog saobraćaja te često dolazi do gužvi i problema sa vozilom.

Borča, zbog svoje gustine saobraćaja i broja vozila predstavlja pravi izazov za šlepanje. Potrebno je iskustvo i znanje kako bi se vozilo sigurno i brzo transportovalo po prometnim borčanskim ulicama. Mi posedujemo svu neophodnu opremu za bezbedan šlep vozila u Borči.

Samo naselje borča ima skoro 100.000 stanovnika i postoji nekoliko naselja

 • Stara Borča
 • Borča 1
 • Borča 2
 • Borča 3
 • Borča 4 i 5
 • Mali Zbeg
 • Crvenka

Šlep služba Borča pokriva celu levu obalu Dunava i u mogućnosti smo da transportujemo sve vrste vozila i mašina.

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Šlep služba Borča hitne intervencije

Zbog velike gustine naseljenosti i saobraćaja, pogotovu poslednjih godina, stare borčanske ulice u naselju nisu projektovane za tu količinu saobraćaja i često zna doći do kvarova i sudara. Ovakve situacije dodatno opterete već opterećene ulice i onda dolazi do potpunog kolapsa, koji se oseti i na Zrenjaninskom putu.

Ukoliko vam se desi takva neprijatna situacija potrebno je hitro reagovati i ukloniti auto sa kolovoza, kako se ne bi stvarala gužva. Samo skanjanje auta sa ulice je relativno lako, uz gurku će te ga popeti na trotoar. Za šlep i transport vozila koja nisu u voznm stanju biće potrebno angažovanje šlep službe koja poznaje Borču i koja će za kratko vreme doći na lokaciju gde se nalazite.

Šlep služba Borča 00-24

Šlep služba u Borči vam je na usluzi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini, bez obzira na vremenske uslove, vikende i praznike. Dovoljno je da nas pozovete i dolazimo na bilo koju lokaciju u Borči ili na levoj obali kroz najviše 30 minuta.

Neke od najporometnijih ulica u Borči su:

 • Ratnih vojnih invalida
 • Valjevskog odreda
 • Bratstva i jedinstva

Ukoliko vam auto stane na nekoj od ovih ulica pozovite nas i odmah dolazimo.

Šlep služba Borča pokriva i okolna naselja na levoj obali. Uslugu pružamo:

Šlep služba Zrenjaninski put

Zrenjaninski put je najprometnija saobraćajnica na opštini Palilula. To je glavni put kojim se kreću gradski i međugradski autobusi, kao i vozila u tranzitu. Zbog toga su problemi sa automobilom veoma česti, kao i saobraćajne nezgode.

Usluge šlep službe na Zrenjaninskom putu su jako česte, gotovo svaki dan imamo po 2 ili 3 intervencije. Ukoliko doživite peh sa vašim vozilom na Zrenjaninskom putu, ništa ne brinite. Pozovite nas, dolazimo i transportujemo vaše vozilo doželjene lokacije

Pouzdana šlep služba u Borči

Klijenti su nas prepoznali kao dobrog i sigurnog partnera prilikom neželjenih situacija na putu. Zbog toga veliki fokus stavljamo na mušterije kojima je potreban šlep u Borči.

U Borči se nalazi jako puno auto placeva i preprodavaca vozila, tako da je jedna od najčešćih usluga, pored šlepa automobila – šlep havarisanih vozila Borča, šlep kombija Borča, šlep motora Borča i šlep i dovoz vozila iz inostranstva u Borču.

Problem sa vozilom može se desiti u bilo koje doba dana ili noći. Zato je bitno imati sigurnog saveznika u takvim situacijama. Šlep služba Borča je pravi izbor za vas, pozovite nas i uverite se u naše iskustvo.

Jeftina šlep služba u Borči

Šlep služba Borča cena je pristupačna i obračunava se po pređenom kilometru. Pozovite nas ili nam pošaljite poruku da bi ste dobili konačnu cenu. Jednom dogovorena cena šlepanja vozila u Borči se neće menjati. Naša usluga je bez skrivenih troškova.

Šlep služba Borča, hitne intervencije