Šlep služba Novi Beograd

Ukoliko ste na Google-u ukucali “šlep služba Novi Beograd” i izašla vam je ova stranica onda sigurno imate potrebu za nekom vrstom šlepanja ili pomoći na putu.

Šlep služba NBG vam je na usluzi 00-24 bez obzira na vikende i praznike. Pružamo šlepanje vozila na celoj teritoriji opštine Novi Beograd i na teren izlazimo odmah po dobijenom pozivu. Cene šlep službe na Novom Beogradu su pristupačne i obračunavaju se po pređenoj kilometraži.

Vršimo šlep vozila do Novog Beograda ili do bilo koje lokacije u Beogradu i Srbiji.

Pozovite nas i uverite se u našu profesionalnost. Svakom je potrebna dobra šlep služba na Novom Beogradu!

slep sluzba novi beograd

Šlep služba NBG - Blokovi - Bežanijska kosa

Zbog veličine samo opštine i urbanistickog plana šlep vozila na Novom Beogradu ne predstavlja problem kao kod nekih drugih opština. Široke ulice i bulevari, kao i ravan teren pružaju idealne uslove da se auto šlep na NBG-u izvrši za što kraći vremenski preriod i što bezbednije.

Duž Novog Beograda ide auto put tako da brzo možemo da izađemo iz grada ili da stignemo do druge lokacije u gradu.
Novi Beograd je odlično povezan velikim delom Beograda i zato stižemo brže nego na neke druge lokacije u gradu.

Ukoliko vam se dogodio kvar ili sudar i potrebna vam je usluga šlep službe Novi Beograd, pozovite nas i dolazimo. Peh i problem sa automobilom uvek izazovu stres kod čoveka, samostalni transport i šlep, pogotovu na Novom Beogradu, može biti još stresniji. Zato je najbolja opcija pozvati Profi šlep službu NBG i prepustiti sve nama.

U voma kratkom roku dolazimo u bilo koji blok na ili lokaciju, i vršimo šlep vozila.

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Pomoć na putu Novi Beograd

Šlep služba Beograd pruža svu vrstu pomoći na putu na teritoriji opštine Novi Beograd. Ukoliko ste doživeli manji peh kao što je pražnjenje akumulatora ili izbušena guma možete nas kontaktirati. Dolazimo i pružamo neophodnu pomoć, ukoliko to nije dovoljno vršimo šlep automobila kod majstora ili gde god. Šlep služba NBG i Bežanijska kosa je uvek tu za vas.

Pored usluge pomoći na putu pružamo usluge i :

Šlep služba Novi Beograd hitne intervencije

Hitne intervencije šlep službe na Novom Beogradu je najčešća usluga. Svako vozilo koje se pokvari tokom saobraćaja ili doživi nezgodu mora biti pomereno kako bi saobraćaj mogao nesmetano da se nastavi. U takvim situacija se mora hitno reagovati i ukloniti automobil sa kolovoza. Šlep služba NBGD i Bežanijska kosa pruža uslugu hitne intervencije šlepa vozila. Opremljeni i iskusni radnici pomoćiće vam u svakoj situaciji i najbitnije od svega – brzo reagovati, bez puno čekanja.

Posedujemo moderni vozni park i opremu. Neka od naših vozila su: standarni pauk kamioni, kamion sa silazećim navozom i kamion sa brilama, za šlep svih vrsta vozila.

Šlep služba Bežanija i NBGD lokacije

Pokrivamo celu teritoriju Novog Beograda i Bežanije

Sve ove lokacije, kao i ostale koje nismo spomenuli šlep služba Novi Beograd uspešno pokriva i dolazi na lokaciju za oko 30-45 minuta.

Mi vas nećemo ostaviti na cedilu, pozovite nas, recite problem i očekujte nas u najkraćem mogućem roku. Odlikuju nas pristupačne cene i izuzetan profesionalizam. Šlep služba Novi Beograd 00-24 uvek je tu za vas.

Sve ove lokacije, kao i ostale koje nismo spomenuli šlep služba NBG i šlep služba Bežanija uspešno pokriva i dolazi na lokaciju za oko 30-45 minuta.

Mi vas nećemo ostaviti na cedilu, pozovite nas, recite problem i očekujte nas u najkraćem mogućem roku. Odlikuju nas pristupačne cene i izuzetan profesionalizam. Šlep služba NBGD 00-24 uvek je tu za vas.

Šlep služba NBGD 24/7