Šlep služba Zemun

Šlep služba Zemun dolazi po vas i vaš automobil onda kada vam je to najpotrebnije. Dostupni smo 24 sata 7 dana u nedelji i vršimo šlep vozila u Zemunu. Bez obzira na stanje vozila šlep služba Zemun će brzo, sigurno i bez stresa, odšlepati vaše vozilo na bilo koju lokaciju.

Pokrivamo celokupnu opštinu Zemun i nudimo šlep vozila iz Zemuna u bilo koji drugi deo grada.

Šlep služba u Beogradu pored standardnog auto šlepa u Zemunu nudi i uslugu šlepa motora, šlepa čamaca u Zemunu i pomoći na putu.

slep sluzba zemun

Šlep služba Zemun - Vama na usluzi

Zemun je beogradska opština koja se nalazi u Sremu i obalom se naslanja na reku Dunav. Pošto je nekada bio u sastavu Austrougarske, Zemun ima drugačiju arhitekuru od starog dela Beograda.

U današnje vreme Zemun je gusto naseljena opština koja ima nekoliko okolnih naselja. Gustina saobraćaja je veoma visoka i zbog toga može doći do nekih od situacija gde će vam bti potrebna usluga dobre šlep službe u Zemunu.

U takvim neprijatnim situacijama, zbog gustine saobraćaja treba odmah reagovati i skloniti automobil. Šlep služba Zemun vam je na usluzi u takvim situacijama, pokrivamo ceo Zemun i dostupni smo 24 sata 7 dana u nedelji. Na nas možete da se oslonite.

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Šlep služba Zemun i Batajnica - lokacije

Ukoliko je vaše vozilo doživelo peh u nekoj od najprometnijih ulica u Zemunu kao što su Cara Dušana, Ugrinovačka, Prvomajska, Glavna, Tošin bunar, Batajnički drum… pozovite nas i odmah dolazimo na lokaciju. U ovakvim stuaijama potrebna je dorbra šlep služba Zemun koja će brzo doći do vas i izbeći gužvu. Povezani smo sa Zemunom i poznajemo ga kap svoj džep, tako neće biti potrebe za bilo kakvim višesatnim čekanjem.

Pokrivamo sledeća naselja u Zemunu:

 • 13 maj
 • Galenika
 • Nova Galenika
 • Zemun polje
 • Batajnica
 • Gornji grad
 • Donji grad
 • Zemun – Bačka
 • Hotel Jugoslavija – zemunski kej
 • Zemunska bolnica
 • Praktično ceo Zemun

Šlep služba Zemun usluge

Naša šlep služba pored šlepa vozila nudi i šlep i prevoz ostalog teškog tereta kao što su mašine, strugovi, oprema za industrijske mašine.

Pored standadnih usluga šlepa vozila nudimo i uslugu šlepa havarisanog vozila.

U Zemunu postoji i industrijska zona gde je često potrebni izvršiti prevoz i transport industrijskih mašina. Šlep služba u Zemunu nudi uslugu transport agregata ,  i ostalog tereta. Opremljeni smo svom neophodnom opremom da izvršimo šlep mašine na bilo koju lokaciju u Zemunu ili ostatku Srbije.

U okolnim zemunskim naseljima i Batajnici postoji dosta placeva za prodaju vozila. Šlep služba Zemun sarađuje sa fizičkim i pravnim licima i ima odličnu saradnju sa dosta auto placeva na teritoriji Zemuna i Beograda. Za auto placeve dajemo posebne pogodnosti i popuste.

Šlep i transport čamaca Zemun je jedna od čestih usluga na teritoriji opštine Zemun. Zemunci su veoma povezani sa Dunavom i Lidom, te veliki broj njih poseduje čamce i brodiće. Zbog toga postoji potreba za ovom vrstom usluge.

Naše usluge:
Šlep motora Zemun
Šlep kombija u Zemunu
Šlep neregistrovanog vozila u Zemunu
Šlep i transport plovila Zemun

Pomoć na putu Zemun

Nudimo vam uslugu pomoć na putu u Zemunu. Ukoliko vam se akumulator ispraznio, pukla vam je guma ili ste ostali bez goriva, šlep služba Zemun je tu da uskoči i pomogne u svakom trenutku. Ukoliko je u pitanju veći kvar odšlepaćemo vas do prvog majstora ili do onog gde vi želite.

Na šlep službu Zemun možete da se oslonite u svakom trenutku, mi vas nećemo ostaviti na cedilu. Pozovite nas i dolazimo odmah!

Šlep služba Batajnica i Zemun 00-24

Šlep služba u Zemunu vam je na usluzi 24 sata, bez obzira na vremenske uslove, vikende i praznike. Dovoljno je da nas pozovete i dolazimo na bilo koju lokaciju u Zemunu kroz najviše 45 minuta.

Posedujemo najmoderniju opremu i vozila za sve vrste šlepa, budite sigurni da će vaše vozilo biti transportovano na najbezbedniji način poštujući sve norme.
Šlep služba Zemun u svom voznom parku poseduje pauk kamione, kamione sa silazećim navozom i kamione sa brilama, imamo i više vrsta prikolica za šlep i transport svih vrsta vozila.

Šlep služba Zemun, brza i sigurna usluga