Usluge

Šlep automobila

Vršimo auto šlep bez obzira na vrstu i stanje automobila. Dolazimo na lokaciju gde je auto stao. Sigurno i brzo vršimo šlep auta sa prometnih ulica i saobraćajnica. 

Šlep havarisanog vozila

Bezbedan transport havarisanog vozila sa mesta sudara i saobraćajne nezgode na bilo koju lokaciju. Havarisana vozila je nephodno dodatno osigurati u transportu, da bi se izbegla dodatna šteta.

Pomoć na putu

Profi šlep služba pruža uslugu pomoći na putu. Ovde se ne misli nužno na šlep, nego na asistenciju prilikom manjih problema, poput probušene gume, praznog akumulatora, manjih kvarova.

Šlep motora

Posedujemo specijalizovane prikolice za šlep motora. Po turi možemo transportovati do 3 motora na prikolici. Bezbedan šlep motora na teritoriji Beograda i Srbije.

Dovoz vozila iz inostranstva

Dovoz i šlep vozila iz inostranstva. Dovoz novih i polovnih vozila iz inostranstva. Šlep vozila iz inostranstva u Srbiju. Pouzdana šlep služba u inostranstvu.

Šlep kombija

Šlep kombija, pick up-ova i ostalih manjih teretnih vozila do 7,5 tona. Šlep kombija zahteva angažovanje profesionalne šlep službe koja poseduje svu neophodnu opremu i vozila za bezbedan šlep.

Prevoz poljoprivrednih mašina

Bezbedan šlep i transport poljoprivrednih vozila i dodatne opreme. Možemo trnasportovati traktore, kombajne i svu prpadajuću opremu

Šlep tereta i mašina

Profi šlep služba uspešno vrši šlep i transport lakog i teškog tereta, velikih mašina, agregata

Šlep kvada

Šlep i transport kvadova i bagija na teritoriji Beograda i Srbije. Brza i pristupačna usluga.

Šlep oldtajmera

Bezbedan transport i šlep klasičnih vozila i oldtajmera. Na ovu vrstu šlepa obraćamo posebnu pažnju i garantujemo za sva vozila koja mi prevetemo.

Šlepanje prikolice

Šlep i vuča svih vrsta prikolica. Šlep neregistrovanih i prikolica u kvaru. Transport kamp prikolica.

Transport čamaca

Šlep i transport čamaca, glisera i skutera na vodu. Transport od ili do marine, ili hangara. Vađenje plovila iz vode pre šlepa.