Šlep služba Stari grad

Šlep služba Stari Grad vas neće ostaviti na cedilu! Pružamo uslugu šlepa i transporta svih vrsta vozila, brzo, sigurno i lako.
Prilikom hitnih intervencija neophodno je brzo reagovati i ukloniti vozilo sa puta. Šlep služba Stari grad na hitne intervencije izlazi odmah po dobijenom pozivu.

Šlep služba Stari Grad vam je na usluzi 24/7, bez obzira na vremenske uslove ili praznike.

Zbog velike gustine saobraćaja, velikog broja uskih, jednosmernih uličica i turističkih lokacija, šlep vozila opštini Stari grad predstavlja izazov i potrebno je angažovati profesionalnu šlep službu na Starom Gradu koja će bezbedno i brzo utovariti auto na šlep i transportovati na željenu lokaciju.

slep sluzba stari grad

Šlep služba centar grada - Dorćol

Šlep služba Stari grad – Dorćol je siguran partner na putu. Iznenadan kvar na vozilu u uskim, prometnim i jednosmernim ulicama na Starom gradu zna biti jako stresno i neprijatno iskustvo. Pogotovu ako se vozilo zaustavi u jednosmernoj ulici treba odmah reagovati.

Peh na vozilu na ovako prometnim i uskim saobraćajnicama je problem, šlep takvog automobila može biti još veći. Najbolja opcija je kontaktirati šlep službu Stari grad, koja će kroz maksimum 15 minuta doći na vašu lokaciju i pružiti pomoć u vidu šlepa.

Šlep služba Stari grad pored standardnog auto šlepa, nudi i uslugu šlepa motora, šlepa kvadova, šlepa havarisanih vozila Stari grad, šlep kombija, šlep čamaca.
Naša usluga je bez skrivenih troškova!

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Profesionalna šlep služba Stari grad

Zbog gustine saobraćaja, kreni-stani vožnje i uskih ulica na ovoj opštini se često dešavaju kvarovi i problemi u vožnji. Potreba za dobrom šlep službom na Starom gradu je od velike važnosti, jer na kvarove i nezgode niko ne može da računa. Šlep služba Stari grad posluje u okviru šlep službe Beograd i u stanju je da dođe na bilo koju lokaciju na Starom gradu kroz 10-15 minuta.

U ovakvim situacijama, zbog prakiranih vozila u jednosmernoj ulici ponekad nije moguće izgurati vozio na trotoar. Već je potrebno da se vozilo izgura do kraja ulice ili prvog ulaza u garažu, kako ne bi pravilo gužvu.

Šlep služba Dorćol

Ukoliko iz nekog razloga niste u mogućnosti da izgurate auto sa strane i potražite rešenje, pozovite šlep službu Dorćol. Bilo gde na teritoriji opštine Stari grad stižemo kroz najviše 15 minuta. Ulazimo u rikverc, iz kontra smera, utovarujemo vaš auto i transportujemo ga na željenu lokaciju.

Angažovanje profesionalne šlep službe na Dorćolu je potrebno kako bi se vozilo bezbedno trasportovalo. Gustina saobraćaja i uske ulice otežavaju ovaj posao, potrebno je upravljati šlep kamionom sa natovarenim vozilom po centru grada. Takođe, potrebno je prilagoditi brzinu i biti strpljiv.

Ovo nije posao za neiskusne!

Šlep služba Stari grad 24/7

Stari grad je centralna gradska opšrina i jedna od najmanjih opština. Većina turističkih-istorijskih lokacija se nalazi na ovoj opštini.

Neke od najprometnijih ulica na Starom gradu su
Dunavska
Cara Dušana
Francuska
Džordža Vašingtona
Takovska
Kolarčeva
Braće Jugovića
Brankova
Dečanska
Terazije

Pored ovih većih saobraćajnica tu su i male jednosmerne ulice koje se brzo napune saobraćaja kada je gužva.
Ukoliko vam je vozilo stalo u nekoj od ovih ulica pozovite nas i dolazimo kroz 10-15 minuta. Uslugu šlepa pružamo 24 sata bez obzira na praznike i vremenske uslove.

Posedujemo moderni vozni park koji se sastoji od kamiona sa silazećim navozom, kamiona sa brilama, klasičnim pauk kamionom, kao svim vrstama prikolica za šlep i prevoz svih vrsta vozila i dodatne opreme.

Šlep služba Stari grad, vaš siguran partner.

Šlep služba Stari grad. Dolazimo odmah!