Šlep služba Obrenovac

Šlep služba Obrenovac pruža uslugu šlepa svih vrsta vozila i tereta. Uslugu šlepa pružamo 24 sata, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini, bez obzira na vremenske uslove. Pouzdana šlep služba u Obrenovcu pomoćiće vam onda kada vam je pomoć najpotrebnija. Kvar na automobilu tokom vožnje se dešava iznenada i predstavja veliki stres, pogotovu kad se desi na magistrali ili lokalnom putu. Tada treba reagovati brzo i bez panike, i pozvati šlep službu u Obrenovcu.

slep sluzba obrenovac

Šlep služba Obrenovac 00-24

Uslugu šlepa pružamo 24 sata na teritoriji opštine Obrenovac. Obrenovac je prigradska opština sa oko 70,000 stanovnika i nalazi se na obali Save. U opštini Obrenovac postoji veliki broj poljoprivrednika, te je prevoz poljoprivrednih vozila u Obrenovacu veoma učestao na ovoj opštini. Pored usluge šlepa kombija i šlepa motora Obrenovac, šlep tereta je takođe čest na ovoj opštini.

Šlep vozila u Obrenovcu zahteva angažovanje profesionalne šlep službe u Obrenovcu kako bi sam transport protekao što bezbednije. Zbog postojanja magistralnih i lokalnih puteva koji nisu prioritet, šlep može biti otežan i potrebno je iskustvo.

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Dobra šlep služba u Obrenovcu

Ukoliko vas je snašao kvar u nekim od najvećih obrenovačkih ulica kao što su Miloša Obrenovića, Vojvode Mišića, Zabranski put, Vuka Karadžića ili na nekoj drugoj lokaciji, nemojte očajaviti niti se nervirati. Rešenje je pozvati šlep službu Obrenovac, dolazimo po vaš automobil ili bilo koje drugo vozilo u najkraćem roku, i transportujemo na željenu lokaciju.

Bez obzira na kojoj se lokaciji desio problem, mi ćemo doći. Usluge šlepa u Obrenovcu pružamo na sledećim lokacijama:

Šlep služba Obrenovac uluge

Zbog velikog broja poloprivrednih gazdinstava i firmi u Obrenovcu, jedna od najčešćih usluga je prevoz poljoprivrednih mašina Obrenovac, šlep kombija Obrenovac i šlep tereta.

Pored ovih navedenih usluga česta je usluga i šlepa havarisanih vozila. Ovo je nažalost bila najčešća usluga šlepa u Obrenovcu nakon poplava 2014-e godine.

Šlep služba Obrenovac oprema i vozila

Veliki deo zarade izdvajamo kako bi obnovili staru i kupili novu opremu. Konstantno investiranje u opremu se pokazalo kao najbolja stvar i ono što naše mušterije stalno prepoznaju. Posedujemo svu neophodnu opremu kako bi izvršili šlep pljoprivrednih mašina, tereta, ili šlep oldtajmera ili bilo koje vrste vozila.

Šlep služba Obrenovac je opremljena velikim voznim parkim za sve vrste šlepanja. Posedujemo standarne pauk kamione, kamione sa silazećim navozom i kamione sa brilama, za šlep svih vrsta vozila. Takođe, posedujemo i više vrsta prikolica za šlep raznih vrsta vozila.

Šlep služba Obrenovac uvek sa vama, kad god vam je pomoć potrebna. Pozovite nas i dolazimo odmah.

Šlep služba Obrenovac 24/7