Šlep vozila iz Grčke

Potreban vam je šlep vozila iz Grčke za Srbiju? Stao vam je auto na putu u Grčkoj i potrebna vam je pomoć? Na pravom ste mestu! Vršimo šlep vozila iz Grčke za Srbiju po najpovoljnijim cenama!

Šlep vozila iz Grčke možemo izvržiti u bilo koji grad u Srbiji, bez obzira na vremenske uslove i praznike.

Pokrivamo celu Grčku, i kontinentalni deo i ostrva. Bez obzira na vašu lokaciju, Profi šlep služba Srbija će doći po vaš automobil i transportovati ga na željenu lokaciju.

Zbog toga što se veliki broj Srba odlučuje da kolima ide u Grčku na more, potrebna je šlep služba koja pokriva celu Grčku i koja može da uskoči onda kada je to najpotrebnije.

Najčešće potreba za dobrom šlep službom u Grčkoj je upravo leti, tokom sezone.
Šlep vozila iz Grčke možemo obaviti 24/7, bez obzira da li je dan ili noć.

Ukoliko imate potrebu sa pouzdanim i sigurnim auto šlepom iz Grčke za Srbiju, onda nas pozovite i dolazimo u najkraćem roku po vas.

Šlep služba Grčka - onda kada vam je to najpotrebnije

Sudar ili kvar na automobilu dok ste na moru u Grčkoj može biti prava noćna mora.
Zbog jezičke barijere i visokih cena, teško je organizovati neki šlep sa Grčkim firmama. Alternativa je angažovati šlep službu iz Srbije koja ima resursa da dođe po vaš auto u Grčku i bezbedno ga prebaci u Srbiju.

Zbog visokih temperatura i lokalnih magistrala koje nisu u baš najboljem stanju, može doći do iznenadnog kvara ili saobraćajne nezgode. Takođe, treba se praziti i drumskih prevaranata koji vam nanesu štetu na automobilu, pa onda nude pomoć na putu i šlep.
Zbog svih ovih stvari najbolje je kontaktirati Šlep službu u Grčkoj koja će u najkraćem mogućem roku doći po vas.

Ukoliko vam je auto iznenada stao ili prokuvao, biće potrebno da se brzo reaguje i ukloni sa puta ili odšlepa do nekog parkinga ili smeštaja. U ovakvim situacijama je potrebna brza reakcija, a ne čekanje šlep službe.
Ukoliko vas zadesi ovakva neka nezgoda možete kontaktirati nekog iz vašeg smeštaja da pruži prvu pomoć, turističkog vodiča, ako ste preko agencije ili se obratite u nekoj od Facebook grupa Grčka Info ili Grčka – Grupa za turiste. Odlčine grupa gde vam neko može pružiti prvu pomoć, dok ne stigne šlep služba iz Srbije.

Šlep vozila iz inostranstva za Srbiju

Šlep vozila iz Grčke 00-24

Šlep služba Grčka pokriva celokupnu Grčku, što znači i kontinentalni deo i ostrva. U zavisnosti od vaše lokacije, trebaće nam manje ili više vremena. Ukoliko je potrebno da se izvrši šlep sa nekog Grčkog ostrva do Srbije, sam put ka vama može potrajati. U cenu se u tom slučaju obračunava i naknada za trajekt.

Ukoliko vam se desi peh sa automobilom na nekom od popularnih letovališta u kontinentalnom delu, onda je to manji problem. Kroz nekoliko sati možemo biti na vašoj lokaciji i pružiti svu neophodnu pomoć.

Šlep služba Halkidiki, pokriva solunsku regiju i sva tri prsta na poluostrvu. Ukoliko se nađete u Solunu ili Halkidikiju i doživite peh sa automobilom, da mora biti transportovan za Srbiju, kontaktirajte nas i veoma brzo možemo biti na lokaciji. Šlep vozila iz Grčke možete i rezervisati. Ukoliko je potrebna hitna intervencija, izlazimo odmah na teren i krećemo za Grčku.

Iako su putevi generalno dobri, kvarovi i saobraćajne nezgode se dešavaju i na njih ne možete računati. Bitno je imati pouzdanog partnera u vidu šlep službe, koja će doći po vaš automobil u Grčku i transportovati ga za Srbiju.

Neka od najpopularnijih letovališta u kontinentalnom delu Grčke su:

Od ostrva tu su:

Pomoć na putu Grčka

Stres prouzrokovan problemom na automobilu može se udvostručiti ako sami krenete da tražite majstora po Grkoj. Ko se ikada našao u ovakvoj situaciji zna o kakvom se problemu radi. Naravno, ukoliko nemate polisu osiguranja u koju je uključena pomoć na putu i šlep.

Mi pružamo svu vrstu pomoći na putu u Grčkoj i vršimo šlep vozila iz inostranstva Ukoliko vam se vozilo pokvarilo ili ste doživeli saobraćajnu nezgodu, mi smo tu za vas!

Najčešće lokacije na kojima je potrebna usluga šlepa vozila iz Grčke su:

  • Šlep vozila iz Pefkohoria za Srbiju
  • Šlep vozila iz Paralije za Srbiju
  • Šlep vozila sa Krfa za Srbiju
  • Šlep vozila sa Lefkade za Srbiju
  • Šlep vozila iz Soluna za Srbiju
  • Šlep vozila iz Atine za Srbiju

Šlep havarisanog vozila iz Grčke

Saobraćajne nezgode u Grčkoj su obično manje i bez velikih posledica, ali šteta koja je načinjena svrstava auto u kategoriju havarisanog i van voznog stanja. Zbog visokih temperatura i smanjene koncentracije usled odmora na moru, manje saobraćajne nezgode su este, te je i potreba za šlepom havarisanih vozila iz Grčke velika.

Prethodnih nekoliko godina smo svedoci obilnih padavina i poplava u Grčkoj. Tada je dosta automobila srpskih turista bilo uništeno i potražnja za šlepom havarisanih vozila iz Grčke je bila na vrhuncu.

Posedujemo svu neophodnu opremu i vozila za šlep havarisanih vozila iz Grčke za Srbiju.
Havarisano vozilo možemo transportovati iz bilo kojeg dela Grčke u bilo koji deo Srbije

Šlep služba Grčka - hitne intervencije

Pružamo uslugu hitne intervencije za sve naše građane koje se kolima nađu u Grčkoj, a potreban im je šlep do Srbije. Razumemo da je čekanje samo po sebi stresno i zato odmah izlazimo na teren i krećemo ka vama. Ukoliko imamo nekog od naših partnera u blizini poslaćemo ga po vaš automobil. Pozovite nas, objasnite nam situaciju i učinićemo sve da vam pomognemo.

Pored auto šlepa iz Grčke u stanju smo da vam ponudimo i šlep motora iz Grčke za Srbiju, šlep kombija, šlep kamp prikolice.

Cene su pristupčane i bez skrivenih troškova. U našem voznom parku posedujemo vozila sa brilama, pauk vozilo, vozilo sa silazećim navozom, kao i mnoštvo prikolica za šlep svih vrsta vozila. Bez obzira na tip i stanje vozila, posedujemo svu neophodnu opremu da izvršimo siguran šlep iz Grčke za Srbiju.
Pozovite nas i naručite uslugu šlep službe na teritoriji Grčke. Mi vas nećemo ostaviti na cedilu!

Siguran i pouzdan šlep iz Grčke za Srbiju