Šlep služba Mladenovac

Šlep služba Mladenovac pruža uslugu šlepa svih vrsta vozila 24 sata, 7 dana nedeljno. Naša usluga je dostupna bez obzira na tip vozila i vremenske uslove na putu. Prilikom hitnih intervencija šlepa u Mladenovcu izlazimo odmah na teren i dolazimo na vašu lokaciju. Šlep služba Mladenovac je vaš pouzdan partner kada se nađete u nevolji sa vozilom.

Mladenovac je jedna od najudaljenijih beogradskih opština i nalazi se južno od Beograda. Geografski položaj opštine je veoma dobar pošto se nalazi na glavnim saobraćajnicama kroz Srbiju. Mladenovac je dobro povezan sa Beogradom, udaljen je nekih 50-55 kilometara i odlično povezan auto putem i ostalim magistralnim putevima.

slep sluzba mladenovac

Šlep služba na auto putu Mladenovac

Potreba za dobrom šlep službom na područiju Mladenovca je velika, jer na ovoj opštini imamo dosta posla zbog bitnih saobraćajnih čvorova. Najčešće prilikom kvara vozila na autoputu u okolini Mladenovca ili na lokalnim putevima preko Avale i Ralje.

Ako vam vozilo stane na nekoj od ovih saobraćajnica to može biti veoma nezgodno i stresno, ali bez brige. Šlep služba Mladenovac pokriva i auto put oko Mladenovca i sve lokalne puteve koje spadaju u teritoriju opštine. Na vašu lokaciju dolazimo u kratkom vremenskom periodu i trasportujemo vaše vozilo na željenu lokaciju

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Šlep služba Mladenovac bez rizika

Ukoliko vam se dogodio kvar ili sudar i potrebna vam je usluga šlep službe Mladenovac, pozovite nas i dolazimo. Problem sa automobilom uvek izazovu stres, a samostalni transport i šlep, pogotovu na autoputu u okolini Mladenovca može biti još stresniji, plus što je vuča automobile na auto putu zabranjena.

Najbolja opcija pozvati Profi šlep službu Mladenovac i prepustiti sve nama. Bez rizika i skrivenih troškova.

Posedujemo svu neophodnu opremu kako bi odšlepovali i trasportovali sve vrste vozila.

Pomoć na auto putu Mladenovac

Šlep služba Mladenovac pored klasične usluge šlepa, pruža svu vrstu pomoći na putu na teritoriji opštine Mladenovac. Ako vam se desio manji problem kao što je pražnjenje akumulatora ili izbušena guma i nedostatak goriva, možete nas kontaktirati.

Dolazimo i pružamo neophodnu pomoć u vidu punjenja ili zamene akumulatora ili menjanja gume. Ukoliko nije dovoljno vršimo šlep vozila kod majstora ili gde god. Šlep služba Mladenovac je vaš siguran partner.

Pored usluge pomoći na putu pružamo usluge i :

Šlep služba Mladenovac cena

Cena šlepa vozila od ili do Mladenovca ie pristupačna i određuje se po pređenoj kilometraži i putarini (ako je potrebna). Cene šlep službe Mladenovac su bez skrivenih troškova i naknadnog uvećanja cene. Jednom dogovorena cena se naće menjati.

Pozovite nas i uverite se u kvalitet i profesionalnost naše usluge, tu smo da vam se nađemo u svakoj neprilici.

Šlep služba Mladenovac 00-24