Šlep vozila iz Hrvatske

Pružamo usluge šlep službe u Hrvatskoj, kao i u ostalim zemljama regiona.
Šlep vozila iz Hrvatske pokriva sve delove Hrvartske, i primorije i unutrašnji deo zemlje.

Ukoliko ste doživeli problem sa vozilom u Hrvatskoj, pozovite nas. Dobro smo povezani sa autoputem Beograd-Zagreb i brzo možemo doći i pružiti uslugu šlepa.

Bez obzira na vašu lokaciju u Hrvatskoj, zbog veoma kvalitetnih puteva, možemo brzo izaći na teren i doći do vas.

Uslugu šlepa vozila iz Hrvatske pružamo 24 sata, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. Bez rezerve!

Šlep služba Hrvatska posluje u okviru Profi šlep službe Srbija i nudimo vam pristupane cene i kvalitetnu uslugu. Pozovite nas ili nam pošaljite poruku, i odgovorićemo vam na sva vaša pitanja.

Cena šlepa vozila iz Hrvatske se obračunava po pređenom kilometru. Jednom dogovorena cena se neće menjati. Naše usluge šlepa vozila iz Hrvatske dolazi bez skrivenih troškova.

Šlep služba Hrvatska 00-24

Zbog svojih izuzetnih prirodnih lepota, blizine i kvalitetnih puteva Hrvatska je jedna od najomiljenijih turističkih destinacija u Srbiji. Iz Srbije se na hrvatsko primorije stiže za nekoliko sati i sve vreme se vozi dobrim putevima. Zbog velikog broja ljudi iz Srbije, potražnja za šlep službom u Hrvatskoj koja će odšlepovati vaše vozilo nazad u Srbiju je velika.

Hrvatska je i tranzitna destinacija prema zapadnoj Evropi, rute prema Italiji i Sloveniji idu preko Hrvatske. Veliki broj kombija i vozila iz Srbije svakodnevno pročazi kroz Hrvatsku i skoro uvek, prilikom nekog kvara ili nezgode, žele da angažuju šlep službu iz Srbije koja pokriva Hrvatsku.

Šlep vozila iz Hrvatske možemo izvršiti 00-24 i uvek smo spremni da izađemo na teren i pružimo neophodnu pomoć.

Šlep vozila iz inostranstva za Srbiju

Šlep služba u Hrvatskoj

Pokrivamo sve veće gradove i tusristička mesta u Hrvatskoj. Neki od gradova iz kojih vršimo auto šlep iz Hrvatske za Srbiju su:

Ukoliko ste se zadesili u nekom od ovih gradova i potreban vam je šlep vozila za Srbiju, stojimo vam na usluzi. Pozovite nas i krećemo ka vama.

Pored gradova, možemo vas pokupiti i ako ste se zaustavili na nekom lokalnom putu ili auto putu. Šlep služba Hrvatska vas može pokupiti na autoputu E 70 i E 71, kao i na svim ostalim magistralnim i lokalnim putevima u Hrvatskoj.

Šlep vozila iz Hrvatske

Ukoliko ste doživeli problem sa vozilom u Hrvatskoj ili saoraćajnu nezgodu, to može biti veoma neprijatno iskustvo. Angažovanje lokalnih šlep službi iz Hrvatske može biti veoma skupo i precenjeno. Uvek je bolja opcija angažovati šlep službu iz Srbije koja će u kratkom vremenskom periodu doći do vas i odšlepati nazad za Srbiju.

Posedujemo znanje, iskustvo i svu neophodnu opremu kako bi bezbedno i brzo izvršili šlep vozila iz Hrvatske u Srbiju.
Bez obzira na vrstu i stanje vozila, uspešno ga možemo transportovati za Srbiju. Pored klasičnog auto šlepa iz Hrvatske nudimo i:

Šlep motora iz Hrvatske
Šlep havarisanog vozila iz Hrvatske
Šlep kombija iz Hrvatske
Transport oldtajmera u ili iz Hrvatske
Šlep i transport čamaca i brodova iz Hrvatske

Pozovite nas i naši ljubazni operateri će odgovoriti na svako vaše pitanje. Kvar ili saobraćajna nezgoda u Hrvatskoj ne mora da bude baš toliko stresna. Uz Profi šlep službu Hrvatska stres je sveden na minimum i preuzimamo punu odgovornost za sva vozila koja mi transportujemo. Sa nama šlep iz inostranstva nije nikakav problem.

Šlep služba Hrvatska i šlep vozila iz Hrvarske u Srbiju vama na usluzi 24/7

Brz i siguran šlep vozila iz Hrvatske za Srbiju