Pomoć na putu

Uslugu pomoć na putu pružamo na teritoriji, Beograda, Srbije, regiona i većeg dela Evrope. Usluga pomoć na putu je bez ugovorne obaveze i bilo kakvih limita. Onda kada vam je potrebno, tada zovete i naručujete.

Šlep služba Srbija može vam pružiti pomoć na putu 00-24, u bilo koje doba dana ili noći, bez obzira na vremenske i saobraćajne uslove. Pozovite nas i dolazimo!

Naša usluga pomoći na putu nema limita na kilometražu i uvek se obračunava po pređenom kilometru.

Gde god da je vozilo stalo, u bilo kojem trenutku, možete nas pozvati. Call centar za uslugu pomoć na putu je aktivan 24 sata. Pored naručivanja usluge, na call centru možete se informisati i pitati za savet.

pomoc na putu beograd srbija
Sadržaj

Pomoć na putu - Kada je potrebno?

Ukratko, onda kada se najmanje nadate!

Ukoliko vam se vozilo pokravrilo ili doživelo peh poput probušene gume, pražnjenje akumulatora ili ste ostali praznog rezervoara, biće potrebno da angažujete pouzdanu šlep službu koja će pružiti svu neophodnu pomoć na putu. Nudimo uslugu i šlep vozila iz inostranstva i svu neophodnu pomoć kada se zadesite van granica Srbije.

Bez obzira na lokaciju gde se nalazite, izlazimo na teren u kratom vremenskom periodu i pružamu svu neophodnu pomoć.
Kvar na vozilu, ispražnjen akumulator ili probušena guma tokom putovanja i vožnje može biti mnogo stresno i može pokvariti planove. Bitno je znati da imate opciju pomoći na putu koja vam je na raspolaganju non stop i koja će odmah krenuti na teren, bez nepotrebnog čekanja.

Usluga pomoći na putu koja pruža Profi šlep služba Beograd je bez limita na kilometražu i na pruženu uslugu. Za razliku od osiguravajućih kuća i aplikacija sa partnerskim kompanijama, kod nas nema posrednika.

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Pomoć na putu - Šta spada u uslugu?

U uslugu pomoć na putu spada:

 • Šlep vozila
 • Popravke na licu mesta
 • Vulkanizerske usluge (zamena gume, krpljenje)
 • Zamena u punjenje praznih akumulatora (jump start)
 • Bravarske usluge otvaranja vozila kada su ključevi ostali unutra
 • Izvlačenje vozila iz kanala i pored puta
 • Izvlačenje i šlep vozila nakon sudara i saobraćajne nezgode
 • Izvlačenje vozila iz blata
 • Donošenje goriva
 • Zamena anlasera
 • Dostava ključeva
 • Prevoz priključnog vozila

I još mnogo manjih intervencija…

Bez obzira na razlog iz kojeg vaš auto ne može da ide, možete nas pozvati, a mi ćemo vam odgovoriti i doći u najkraćem vremenskom periodu. Bez stresa i dodatnih troškova!

Naše usluge pružamo bez obzira na vikende i praznike. Onda kada niko ne radi mi radimo i izlazimo na teren.

Sigurnost vas i vašeg automobila nam je na prvom mestu. Cilj nam je da svakom klijentu pružimo maksimalno dobru uslugu, kako bi nas se setio, ako sledeći put doživi peh sa vozilom.

Pomoć na putu - punjenje akumulatora

Ispražnjen akumulator može predstavljati veliki problem. Ukoliko nemate kablove i nekog ko će vam ustupiti svoj automobil da napunite, biće vam potrebna usluga pomoć na putu. Za punjenje akumulatora na teritoriji Beograda važi fiksna cena od 2500 dinara.

Pomoć na putu - otvaranje zaključanog auta

Često se desi da ključevi ostanu u automobilu, ukoliko nemate rezervni par ključeva blizu, biće potrebno nenasilno otvoriti auto. U zavisnosti od vrste brave i vozila koristimo razne metode za otvaranje.

Pomoć na putu - zamena gume

Zamena gume može predstavljati pravi izazov ako nemate odgovarajući alat i iskustvo. Pored toga može biti izuzetno stresno i naporno i vama i putnicima. Ukoliko nemate alat, rezervnu gumu i ne znate kako da sami zamenite gumu, pozovite nas i dolazimo odmah. U našu uslugu pomoći na putu spada i usluga mobilnog vulkanizera.

Pomoć na putu u Beogradu

Ako ste doživeli peh sa vozilom u Beogradu i potrebna vam je pomoć na putu, stojimo vam na raspolaganju. Naša šlep služba pokriva ceo Beograd, u zavisnosti od lokacije gde se nalazite trebaće nam od 15 do 90 minuta da dođemo do vas.

Usluga pomoći na putu u Beogradu je pored standardnog auto šlepa jedna od najčešćih usluga. Najčešća pomoć na putu koju pružamo na teritoriji Beograda je šlep kod majstora, manje popravke na licu mesta, punjenje ili zamena akumulatora i otvaranje vozila kada su ključevi ostali unutra.

Ukoliko problem ne možemo da rešimo na licu mesta pristupamo šlepu vozila kod vašeg majstora ili na bilo koju lokaciju koju nam kažte.

Pomoć na putu možemo pružiti svim vrstama vozila- Ukoliko je potrebna pomoć na putu za motor ili kombi pozovite nas. Ako ne možemo na licu mesta da popravimo, možemo da izvršimo šlep motora ili šlep kombija na željenu lokaciju.

Pomoć na putu u Srbiji

Uslugu pomoć na putu pružamo i na celoj teritoriji Srbije. Bez obzira na vremenske prilike i saobraćajne gužve, možete nas kontaktirati i odmah dolazimo. Uslugu pomoć na putu tretiramo kao hitan slučaj i na teren izlazimo odmah. Dobro smo povezani sa saobraćajnicama Beograd – Niš, Beograd – Zagreb i auto putem Miloš Veliki, zbog toga možemo brzo stići u sve delove Srbije i pružiti neophodnu pomoć.
Naši radnici i vozači odlično poznaju Srbiju i za njih nema lokacije na koju ne znaju da dođu. Pomoć na putu pružamo 00-24 i u zavisnosti od vaše lokacije i stanju na putevima trebaće nam određeni vremenski period da dođemo. Detaljno stanje na putevima pogledajte na sajtu AMSS-a 

Auto će vas obično izdati kada krenete na neko putovanje van grada. Koji god problem sa automobilom da vas snađe uvek nas možete pozvati i doćićemo da pokušamo da rešimo.

Najčešći problemi na automobilu koji zahtevaju angaživanje službe koja će pružiti pomoć na putevima u Srbiji su:

Probušena guma
Nedostatak goriva
Kvar na vozilu
Prazan akumulator
Izvlačenje vozila
Šlep kod majstora

Pomoć na putu 00-24

Bez obzira koja vam je vrsta pomoći na putu potrebna mi smo vam na usluzi. Pozovite nas, objasnite nam situaciju, navedite lokaciju gde se nalazite i dolazimo. Operater u call centru će vam reći cenu na osnovu vašeg opisa. Cena se obračunava po pređenom kilometru i vrsti usluge koja se pruža. Ukoliko se neka od zasebnih usluga (dovoz goriva, zamena gume ili akumulatora) vrši u Beogradu, onda važe fiksne cene, bez obzira na kilometražu.

Uslugu pružamo 24 sata dnevno, 7 dana nedeljno, 365 dana u godini, tokom svih vremenskih uslova i praznika.

Trudimo se da imamo pristučane cene sa dobrim odnosom cene i kvaliteta. Pozovite nas, jer tu smo da vam pomognemo u svakoj situaciji.

Pomoć na putu - razlika između osiguranja i šlep službe

Osnovna razlika između osiguravajuće kuće i aplikacija sa jedne strane, i šlep službe koja pruža uslugu pomoći na putu sa druge strane, je ta što kod nas nema limita na uslugu i ugovorne obaveze. Onda kada se desi problem, tada nas zovete, dolazimo i rešavamo.

Takođe, osiguravajuće kuće i aplikacije koriste partnere koje umesto njih pružaju uslugu. Ovde često može doći do neslaganja i uskraćenja u pružanju usluge usled loših odnosa i komunikacije između posrednika i partnerskih šlep službi. Kod nas nema posrednika, mi posedujemo sopstvena vozila i pružamo uslugu gde god se nalazili. Vozilo prevozimo isključivo kod servisera po vašoj želji ili na lokaciju koju vi želite. Mogućnost za grešku u komunikaciji je svedena na minimum.

Osiguravajuće kuće i aplikacije sa partnerskim kompanijama nude godišnje pakete koji su preventivnog karaktera i sa ugovornom obavezom. Neki od ovih paketa su izuzetno limitirani i ako dođe do potrebe za nekim dužim šlepom moraćete platiti dodatno. Naravno, ovo zavisi od vrsta paketa i novca koji ste spremni da izdvojite.

Dobre strane paketa za pomoć na putu

Dobre strane paketa pomoći na putu je što pružaju transport, smeštaj, pokrivanje određenih troškova, prevoz putnika na različitu lokaciju od vozila… Paketi pomoći na putu se mogu uzeti i uz osiguranje prilikom saobraćajnih nesreća. Sve ove pogodnosti dodatno mogu da vam olakšaju život kada se nađete u ovakvoj situaciji, pogotovu ako se u inostranstvu ili van grada u kom živite.

Loše strane paketa za pomoć na putu

Loše strane paketa pomoći na putu su ugovorna obaveza, velika limitiranost, visoke cene prilikom prekoračenja limita, plaćanje za nešto što se možda neće ni desiti.

Dobre strane jednokratne pomoći na putu

Sa druge strane, šlep služba koju pruža uslugu pomoći na putu nema limit na uslugu niti ugovornu obavezu. Kada se desi problem tada reagujemo i dolazimo. Cene se kalkulišu po pređenoj kilometraži i specifičnim zahtevima i uslugama. Nema posrednika i naknadnog podizanja cene van okvira dogovora.

Loše strane jednokratne pomoći na putu

Ono što mi ne možemo da ponudimo, a paketi za pomoć na putu mogu, su:

 • Pokrivanje troškova oko prenoćišta putnika i vozača
 • Pokrivanje troškova štete
 • Zamensko vozilo
 • Prevoz putnika i vozača
 • Čuvanje vozila

Pomoć na putu - Zašto mi?

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije