Šlep služba Surčin

Šlep služba Surčin pruža usluge šlepa i transporta svih vrsta vozila. Naša usluga je dostupna bez obzira na tip vozila i vremenske uslove na putu. Na usluzi smo vam 24/7 za sve hitne intervencije.

Pokrivamo celu opštinu Surčin kao i okolna naselja. Bez obzira gde se nalazili dolazimo po vas i trasportujemo vaše vozilo. Surčin važi za opštinu gde je povećana potreba za šlep službom.

Opremljeni smo različitim vrstama vozilima za šlep kao i najmodernijom opremom i prikolicama. Sarađujemo sa fizičkim i pravnim licima.

Pozovite nas i uverite se u našu profesionalnost. Svakom je potrebna dobra i profesionalna šlep služba u Surčinu.

Osim klasične usluge šlepa vozila, Profi šlep služba Beograd pruža uslugu šlepa dvotočkaša, prevoza poljoprivrednih mašina, šlepa havarisanih  i svih ostalih vrsta vozila, bez obzira na stanje.

slep sluzba surcin

Šlep služba Surčin - Kada vam je najpotrebnije

Opština Surčin se nalazi jugozapadno od centra Beograda. Opština je formirana 2004. Godine i u Surčinu živi oko 43.000 ljudi.
Nalazi se na povoljnoj lokaciji, autoputevi Beograd-Zagreb i Beograd-Niš su u blizini.

U opštinu Surčinu spadaju nekoliko naselja. Šlep služba Surčin pokriva sva ova naselja:

Šlep služba Surčin
Šlep služba Bečmen
Šlep služba Dobanovci
Šlep služba Jakovo
Šlep služba Boljevci

Surčin je dugo važio za opštinu sa najvećom prosečnom platom, ovo najviše duguje svom dobrom položaju.
Zbog dobrog položaja, u Surčinu ima dosta njiva i poljoprivrednih aktivnosti. Takođe, postoji dosta fabrika, magacina i hala, te je indrustrija veoma razvijena.. Potreba za šlepom tereta ili prevozom poljoprivrednih mašina je posebno izražena u Surčinu.

U Surčinu se nalazi dosta auto placeva za prodaju novih i polovnih automobila, tako da je ovo još jedan od razloga velike potražnje za šlep službom u ovoj opštini.

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Šlep služba Surčin Hitne intervencije

Šlep služba Surčin je na raspolaganju 24 sata, 7 dana u nedelji za sve hitne intervencije. Ukoliko vam je vozilo stalo u vožnji, doživeli ste manju saobraćajnu nezgodu i vozilo nije u voznom stanju, kontaktirajte šlep službu u Surčinu.

Kroz Opštinu Surčin, jednim delom prolazi autoput Beograd – Zagreb. Ukoliko doživite kvar na automobilu na ovoj deonici, možete nas pozvati i odmah izlazimo na teren. Kvar na autoputu je nije prijatno iskustvo, te je najbolje pozvati pouzdanu šlep službu u Surčinu, kako bi bezbedno odšlepovali vozilo.

Izlazimo odmah na teren i pružamo šlep i transport vozila. Šlep možemo izvršiti na teritoriji celog Surčina ili trasportovati u drugi deo grada ili Srbije.

Pored klasičnog šlepa, pružamo i uslugu pomoći na putu u Surčinu.
U uslugu pomoć na putu u Surčinu spada asistencija prilikom manjih problema gde nije potreban šlep (prazan akumulator, pukla guma, nedostatak goriva, ulja…)

Šlep služba Surčin pruža uslugu hitne intervencije šlepa vozila. Opremljeni i iskusni radnici pomoićiće vam u svakoj situaciji i najbitnije od svega – brzo reagovati, bez puno čekanja.

Šlep služba Aerodrom Nikola Tesla

Najvažniji infrastrukturni objekat koji se nalazi u Surčinu je svakako aerodrom Nikola Tesla. Šlep služba Surčin pruža uslugu šlep službe na aerodromu Nikola Tesla.

Ako ste nekada išli na aerodrom na zakazan let svojim kolima i tokom vožnje doživeli kvar, ili nezgodu onda to može biti veoma nezgodno. U takvim trenucima treba odmah reagovati kako avionska karta ne bi propala.

Šlep služba Surčin u takvim situacijama izlazi na teren odmah i do vas stiže za najviše pola sata.

Najčešće se desi da mušterija nastavi put, a mi samo odšlepamo auto kod majstora ili nazad kući.

Još jedan razlog za angažovanje dobre šlep službe na aerodromu Nikola Tesla je kvar ili nemogućnost startovanja na vozilu koje je ostalo na parkingu dok ste vi bili na putu.

Ako vam se to desi pozovite nas. Dolazimo odmah, utvrđujemo problem na licu mesta i pristupamo rešenju. Možda neće biti potreban šlep, već samo da se dopuni akumulator ili donese novi.

Pouzdana šlep služba u Surčinu

Mušterije su nas prepoznale kao sigurnog partnera prilikom neželjenih situacija na putu, pogotovu Surčinci. Zbog toga veliki fokus stavljamo na mušterije kojima je potreban šlep u Surčinu.

Pored usluga klasičnog šlepa pručamo usluge :

Transport čamaca Surčin
Šlep havarisanih vozila
Prevoz poljoprivrednih mašina i vozila Surčin
Šlep tereta u Surčinu
Šlep motora Surčin
Šlep kvada Surčin

Problem sa vozilom može se desiti u bilo koje doba dana ili noći. Zato je bitno imati sigurnog saveznika u takvim situacijama. Šlep služba Surčin je pravi izbor za vas, pozovite nas i uverite se u našu profesionalnost. Cena šlep službe u Surčinu je pristupačna i obračunava se po pređenom kilometru.

Šlep služba Surčin 00-24