Šlep služba Savski venac

Šlep služba Savski venac je na usluzi 24/7 bez obzira na vikende i praznike, ili vremenske uslove. Na teren izlazimo odmah po dobijenom pozivu, naši radnici su ljubazni i poćiće vam u svakoj nevolji sa automobilom. Cene šlep službe Savski venac su pristupačne i obračunavaju se po pređenoj kilometraži.

Kod hitnih intervencija na Savskom vencu izlazimo na teren odmah i dolazimo kroz najviše 30 minuta. Šlep služba Savski venac pokriva celu opštinu i u zavisnosti vaše lokacije potrebno nam je između 10 i 20 minuta da dođemo do vas.

Savski venac je centralna gradska opština gde je gustina saobraćaja veoma visoka. Takođe, tu su široke i uske ulice sa dosta nizbrdica i uzbrdica. Bezbedan šlep vozila na Savskom vencu zbog toga predstavlja veliki izazov i neophodno je iskustvo kako bi se vozilo bezbedno odšlepovalo. Šlep služba Savski venac poseduje moderne kamione i prikolice za šlep svih vrsta vozila.

slep sluzba savski venac

Šlep služba Savski venac - Siguran partner

Na savskom vencu se nalaze neke od najprometnijih ulica u Beogradu: Kneza Miloša, Nemanjina, Karađorđeva, Balkanska, Gavrila Principa, Slavija, Savska, Bulevar Vudroa Vilsona, Bulevar Vojvode Mišića, Bulevar Vojvode Putnika, Topčiderska Zvezda, Neznanog junaka i mnoge druge.

Ako vam se dogodi problem u nekoj od ovih izuzetno prometnih ulica, neophodno je brzo reagovati kako se ne bi stvarale gužve. Prvo što trebate uraditi je skloniti vozilo sa kolovoza na trotoar i pozvati šlep službu Savski venac koja će odmah doći po vaš auomobil. Bezbedno i prateći sve sigurnosne procedure vršimo šlep vašeg vozila na željenu lokaciju.

Brzo i lako ćemo doći u bilo koju od pomenutih ulica na Savskom vencu i odšlepati vozilo na željenu adresu. Konstantna kreni-stani vožnja, zbog gustine saobraćaja, može izazvati kvar na vozilu ili saobraćajnu nezgodu. Potreba za dobrom šlep službom na Savskom vencu je, zbog svih nabrojanih, veoma visoka.

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Šlep služba na Savskom vencu

Zbog svih ovih prometnih ulica i velikog broja automobila i vozila, šlep vozila na Savskom vencu je neophodno da obavi šlep služba sa iskustvom. Profi šlep služba Beograd pokriva celu teritoriju opštine Savski venac i pruža pomoć na putu i šlep vozila. Pokrivamo:

Šlep služba Senjak
Šlep služba Slavija
Šlep služba Dedinje
Šlep služba Beograd na vodi
Šlep služba Sava mala
Šlep služba Autokomanda

Šlep služba Savski venac hitne intervencije

Najčešća usluga šlep službe Savski venac su usluge hitne intervencije i brzog izlaska na teren. Razumemo da u ovakvim situacijama višesatno čekanje nike opcija, te odmah po dobijenom pozivu izlazimo na teren.

Šlep služba na Savskom vencu pruža uslugu hitne intervencije šlepa vozila. U svom voznom parku posedujemo standarne pauk kamione, kamione sa silazećim navozom i kamione sa barilama, specijalizovane prikolic za šlep raznih vrsta vozila uključujući:

Šlep služba Savski venac 00-24

Ukoliko imate problem sa vozilom u nekoj od prometnih ulica na Savskom vencu, šlep služba Savski venac odmah izlazi na teren i pruža svu neophodnu pomoć.

Nudimo pristupačne cene i bez skrivenih troškova. Jendom dogovorena cena šlep službe na Savskom vencu se neće menjati.

Šlep služba Savski venac