Šlep služba Grocka

Šlep služba Grocka vam je na usluzi 00-24. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći i dolazimo. Bez obzira na vremenske uslove izaćićemo na teren i bezbedno odšlepovati vaše vozilo gde god nam kažete.

Šlep služba Grocka je pouzdan i proveren partner na putu. Nudimo uslugu šlepa poljoprivrednih mašina, šlepa automobila, šlep havarisanih vozila i pomoći na putu.

Šlep služba Srbija pokriva celu Grocku kao i okolna naselja. Bez obzira gde se nalazili dolazimo po vas i trasportujemo vaše vozilo.

Opremljeni smo različitim vrstama vozilima za šlep kao i najmodernijom opremom i prikolicama. Imamo odličnu saradnju sa fizičkim i pravnim licima, i prepoznati smo kao dobra šlep služba u Grockoj od strane naših klijenata.

slep sluzba grocka

Šlep služba Grocka - vaš proveren partner na putu

Grocka je beogradska opština i nalazi se 25km od centra grada, istočno. Nalazi se na obali Dunava i na putu magistralnog puta dalje ka istoku Srbije. Grocka se nalazi na bitnim magistralnim putevima i tranzitu, pa je i promet sabraćaja visok. Zbog toga je potreba za šlepom velika.

Opština Grocka se sastoji od 15 naselja koja su pokrivena našom uslugom. Neke od lokacija su:

  • Šlep služba Kaluđerica
  • Šlep služba Vinča
  • Šlep služba Leštane
  • Šlep služba Vrčin
  • Šlep služba Boleč
  • Šlep služba Ritopek

Zbog terena u Grockoj i postojanja velikog broja različitih saobraćajnica, kao i velikog prometa vozila i tranzita, često se dešavaju kvarovi na vozillu ili saobraćajne nezgode. Zato je potreba za iskusnom šlep službom u Grockoj je u stalnom porastu.
Šlep automobila u Grockoj treba prepustiti profesionalcima, kako bi sve proteklo u najboljem redu.

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Šlep služba Grocka hitne intervencije

Hitne intervencije šlep službe u Grockoj je najčešća usluga. Svako vozilo koje se pokvari tokom vožnje ili doživi nezgodu mora biti pomereno kako bi saobraćaj mogao nesmetano da se nastavi. Pogotovu na tranzitnim delovima Beograda kao što je Grocka.

Naša šlep služba pruža uslugu hitne intervencije šlepanja vozila u Grockoj i pomoći na putu. Opremljeni i iskusni radnici pomoćiće vam u svakoj situaciji i najbitnije od svega – brzo reagovati, bez puno čekanja.

Šlep služba Grocka usluge

U Grockoj se nalazi veliki broj poljoprovrednih gazdinstava, hala i firmi, takođe, Grocka leži na Dunavu, tako da veliki broj stanovnika je vezan za reku i poseduje brodić ili čamac.
Šlep služba u Grockoj osluškuje potrebe svojih klijenata i pored klasičnog šlepa vozila u mogućnosti smo da vam punudimo i :

Šlep i prevoz čamaca Grocka
Prevoz poljoprivrednih vozila Grocka
Šlep teškog tereta i i mašina u Grockoj
Šlep kvadova Grocka

Šlep služba Grocka - naš vozni park

Veliki deo profita ulažemo u novu opremu i vozila. Posedujemo svu neophodnu opremu kako bi izvršili šlep bilo koje vrste vozila.

Posedujemo poseduje standarne pauk kamione, kamione sa silazećim navozom i kamione sa brilama. Takođe, posedujemo i više vrsta prikolica za šlep raznih vrsta vozila.

Nećemo vas ostaviti na cedilu, za vas smo dostupni 00-24 i spremni da izađemo na teren u svakom trenutku. Pozovite nas!

Šlep služba u Grockoj