Šlep služba Vračar

Šlep služba Vračar pruža sigurnu i efikasnu uslugu šlepa svih vrsta vozila 24/7. Naša usluga je dostupna bez obzira na tip vozila, lokaciju, stanje i vremenske uslove na putu. U hitnim situacijama odmah izlazimo na teren. Šlep služba Vračar vrši uslugu šlepa vozila do Vračara ili od Vračara do bilo kojeg drugog dela grada ili Srbije. U zavisnosti od toga gde se nalazite na Vračaru, ekipa dolazi po vas za 15-20 minuta.

Naše mušterije su nas prepoznale kao sigurnog i pouzdanog partnera prilikom šlepa na Vračaru.

Naš moderni vozni park se sastoji od kamiona sa silazećim navozom, kamiona sa brilama, klasičnim pauk kamionom, kao svim vrstama prikolica za šlep i prevoz svih vrsta vozila i dodatne opreme. Veliki deo profita ulažemo u nabavku nove opreme i vozila.

slep sluzba vracar

Šlep služba na Vračaru

Vračar je najmanja beogradska opština, sa najvećom gustinom stanovništva. Na 292 hektara živi 56.000 ljudi. Zbog svoje geografije i terena, kao i jednosmernih uličica šlep vozila je dosta otežan, kao i na Starom gradu.

Zbog velike gustine saobraćaja, velikog broja uskih i jednosmernih ulica kao i zbog gustine naseljenosti, šlep vozila na Vračaru predstavlja izazov i potrebno je angažovati profesionalce.

Gustina saobraćaja i uske ulice otežavaju ovaj posao, potrebno je upravljati šlep kamionom sa natovarenim vozilom po centru grada. Takođe, potrebno je prilagoditi brzinu i biti strpljiv.

Auto šlep na Vračaru nije za početnike i zahteva iskustvo u vožnji i upravljanju kamionom.

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Šlep služba Vračar hitne intervencije

Neke od najvažnijih ulica na Vračaru su Bulevar Kralja Aleksandra, Kralja Milana, Resavska, Krinska, Njegoševa, Mutapova, Makenzijeva, Cara Nikolaja, Maksima Gorkog, Južni Bulevar… Problem sa vozilom na nekoj od ovih saobraćajnica znači i pravljenje gužve u saobraćaju.

Kvar ili sudar u nekoj od ovih saobraćajnica posmatramo kao hitan slučaj i odmah izlazimo na teren i pružamo pomoć.

Ukoliko postoji mogućnost, izgurajte vozilo sa strane ili na trotoar kako se ne bi pravila gužva i pozovite šlep službu Vračar. Sve ostalo je naša briga!

Brzo dolazimo u bilo koju od vračarskih ulica i vršimo šlep.

Šlep služba Vračar 00-24

Bez obzira na vremenske uslove i doba dana, dobro je imati pouzdanu šlep službu na brzom biranju kako bi vam pravovremeno pomogla.

Neke od lokacija šlepa na Vračaru gde pružamo usluge su:

Šlep služba Neimar
Šlep služba Čubura
Šlep služba Crveni Krst
Šlep služba Slavija
Šlep služba Hram Svetog Save

Šlep služba na Vračaru posluje pod okriljem Profi šlep službe Beograd i na svim ovim lokacija pruža uslugu šlepanja.

Šlep služba Vračar česte usluge

Česte usluge šlep službe Vračar su:

 

Ukoliko imate problem u nekoj od vračarskih ulica šlep služba Vračar izlazi na teren i pruža svu potrebnu pomoć.

Nudimo pristupačne cene i bez skrivenih troškova. Jendom dogovorena cena šlep vozila na Vračaru se neće menjati. Plaćanje po završenom poslu.

Šlep služba Vračar, uvek dostupni