Šlep služba Čukarica

Šlep služba Čukarica vam je na usluzi 24/7 bez obzira na vikende, praznike i vremenske uslove. Pružamo šlepanje svih vrsta vozila na teritoriji opštine Čukarica i prigradskim naseljima. Na teren izlazimo odmah ukoliko je to potrebno i dolazimo na lokaciju.

Vršimo šlep vozila do Čukarice ili sa Čukarice do bilo koje lokacije u Beogradu i Srbiji.

Pozovite nas i uverite se u našu profesionalnost. Svakom je potrebna dobra i profesionalna šlep služba na Čukarici.

Osim klasične usluge auto šlepa, Profi šlep služba Čukarica pruža uslugu šlep motora, šlep kombija i šlepanje prikolice Čukarica.

slep sluzba cukarica

Šlep služba Čukarica 24/7

Čukarica je jedna od 17 beogradskih opština i nalazi se na jugozapadnom delu grada. Ma čukarici živi oko 160.000 stanovnika i centar opštine je Banovo Brdo.

Šlep služba Čukarica pokriva celu teritoriju opštine i pruža hitne intervencije šlepanja i pomoći na putu.

Sama opština Čukarica ima dosta različitih saobračajnica od malih ulica do veoma prometnih ulica i Ibarske magistrale.

Ukoliko vas je zadesio problem sa automobilom u nekoj od ulice kao što su: Radnička, Požeška, Kneza Višeslava, Lješka, Trgovačka, Blagoja Parovića, Ibarska magistrala, Vodovodska, Ace Joksimovića, Jablabička… to može biti problem zbog velikog ptrometa saobraćaja. Da se ne bi pravio saobraćajni čep, potrebno je brzo reagovati i ukloniti automobil. U takvim trenucima je najbolje pozvati šlep službu na Čukarici i mi ćemo brzo i sigurno odšlepati vaše vozilo gde god nam kažete.

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Šlep služba Čukarica hitne intervencije

Na hitne intervencije izlazimo odmah. Posedujemo svu neophodnu opremu za siguran šlep. Usluge pružamo na sledećim lokacijama

Šlep služba Cerak
Šlep služba Banovo Brdo
Šlep služba Sremčica
Šlep služba Železnik
Šlep služba Žarkovo

U zavisnosti gde se nalazite na Čukarici, na vašu lokaciju možemo doći između 15 min i 60 min.

Zbog čestih gužvi na magistrali, za intervencije u Železniku i Sremčici koristimo alternativne pravce kao što je stari put za Železnik. Šlep služba Čukarica poznaje Celu opštinu kao svoj džep i bez velike muke se probijamo kroz saobraćaj i dolazimo do vas.

Šlep služba Banovo Brdo

Banovo Brdo je centar opštine Čukarica i jedan od najlepših delova grada za život. Okružen je Adom Ciganlijom i Košutnjakom i odlično povezan sa centrog i drugim delovima grada. Banovo brdo je centar opštine Čukarica

Neke od najprometnijih ulica su Požeška, Lješka, Blagoja Parovića, Kirovljeva.

Zbog velike prometnosti i broja različitih vrsta vozila, Banovo Brdo je jedna od čestih lokacija gde je potrebna hitna intervencija šlep službe. Ako je to i vaš slučaj pozovite nas i dolazimo odmah. Pouzdana šlep služba na Banovom Brdu koja je spremna da vam pomogne u svakom trenutku.

Šlep služba Žarkovo

Žarkovo je izuzetno prometan deo Čukarice. Zbog blizine i izlaza na Ibarsku magistralu kroz naselje često prolaze i međugradski autobusi. U Žarkovu se nalazi dosta servisera i majstora tako da je Žarkovo često krajnja lokacija za šlep auta kod majstora.

Ukoliko doživite problem sa vozilom u nekoj od prometnih ulica u Žarkovu biće vam potrebna dobra i pouzdana šlep služba u Žarkovu, koja će odmah izaći na teren i pružiti vam svu pomoć. Šlep služba Žarkovo poseduje moderan vozni park i savremenu opremu za šlep svih vrsta vozila.
Prilikom hitnih intervencija dobro je znati za pouzdanu šlep službu u Žarkovu koja će odmah izaći na teren.

Šlep služba Žarkovo pruža uslugu šlepa svih tipova vozila. Možemo ponuditi:

Šlep služba Železnik

U Železniku postoji mnogo auto placeva i auto otpada, pa je potreba za angažovanjem šlep službe Železnik velika. Takođe, u Železniku se nalazi veliki broj mehaničara, pa je Železnik ponekad poslednja stanica za šlepani auto.
Šlep služba Železnik najčešće pruža usluge šlepa havarisanih vozila i šlep vozila kod majstora.

Zbog svega gore navedenog postoji potražnja za šlep službom Železnik. Naša firma pokriva ceo Železnik i na teren izlazimo odmah po dobijenom pozivu. Možemo transportovati vozilo iz ili do Železnika.

Šlep služba Cerak

Profi šlep služba pokriva Stari Cerak i Cerak Vinograde. 

Cerak Vinogradi pogotovu znaju biti nezgodni ukoliko vam je auto stao, zbog veoma uskih uličica, teže navigacije i čestog prilaza u rikverc, biće potrebno angažovanje profesionalaca za šlep. 

Šlep vozila na Ceraku može biti dodatno otežan ukoliko ima snega i leda.

Pozovite nas bez obrira gde se nalazite i mi ćemo doći po vas. Odlično poznajemo Cerak, tako da navigacija do vas neće biti problem.

Šlep služba Čukarica - pouzdan partner u saobraćaju

Iznenadan kvar na vozilu i zaustavljanje u nekoj od prometnih ulica na Čukarici ili još gore, Ibarskoj magistrali, može biti izuzetno stresno. Takve situacije ne možete planirati i dešavaju se neočekivano, stoge je dobro znati da uvek imate partnera na putu u vidu šlep službe Čukarica.
Po dobijenom pozivu izlazimo na teren i transportujemo vaše vozilo gde god nam vi kažete. Bez stresa, poštujući sve sigurnosne standarde šlepa vozila u urbanim delovima. Profi šlep služba Beograd vam je na usluzi 00-24 za hitne intervencije. Pozovite nas!

Šlep služba Čukarica 00-24