Šlep havarisanog vozila

Šlep havarisanog vozila podrazumeva šlep oštećenih vozila koja nisu u voznom stanju, a najčešće ni u stanju za popraviti. Šlepanje havarisanog vozila zahteva profesionalnu asistenciju.

Šlep služba Beograd vrši šlep havarisanih vozila.

Niko ne želi da ga snađe saobraćajna nesreća na putu, u poslednje vreme svedoci smo svakodnevnih saobraćajnih nesreća u Beogradu i Srbiji.

Na žalost, zbog svakodnevnih manjih ili većih sudara, angažovanje šlep službe za šlep havarisanih vozila je u stalnom porastu.

slep havarisanog vozila
Sadržaj

Šlep havarisanog vozila Beograd

Šlep havarisanog vozila se u većini slučajeva kategoriše kao hitna intervencija i izlazi se na teren odmah. Podrazumeva izlazak na teren, utovar i šlepanje nakon završenog uviđaja.
Šlepanje havarisanog vozila se obično završi u nečijoj garaži, dvorištu ili otpadu zbog velike štete koja nastane i kada nije isplativo popravljati.

U zavisosti od nivoa havarije vozila, neka se mogu i popraviti, tad se šlepanje vrši direktno kod majstora.

Prilikom šlepa havarisanog vozila obraća se dodatna pažnja na sigurnost prilikom transporta i kako neki delovi ne bi otpali. Pre šlepanja, dužni smo detaljno proveriti havarisan auto i dodatno zaštititi.

Auto se vezuje sajlama i gurtnama, ako je potrebno možemo i pokriti auto kako staklići ne bi otpadali.

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Razlika između šlepa
havarisanog i pokvarenog vozila

Ne postoji preterana razlika između klasičnog auto šlepa i havarasanog vozila. Obe usluge se kategorišu kao hitne i na njih se ne može uticati. Jedina razlika je u načinu privezivanja, merama sigurnosti prilikom transporta i vrsti vozila koje izlazi na teren.

Za šlep havarisanog vozila koristimo kamion sa brilama ili kamion sa silazećim navozom. Vrsta vozila za šlep će zavisiti od nivoa štete na vozilu. Najčešće koristimo kamion sa silazećim navozom prilikom transporta havarisanih vozila.

Pokvareno vozilo se pričvršćuje gurtnama na točkove i felnu, dok na havarisanom vozilu to nije slučaj. Način privezivanja i sigurnosnih mera prilikom šlepanja havarisanog vozila zavisiće od trenutnog stanja vozila i nije uvek isto.

Naši radnici su iskusni u ovim situacijama i pronaćiće najbezbednije rešenje kako bi havarisano vozilo bilo maksmalno osigurano prilikom transporta.

Ukoliko se bavite otkupom havarisanih automobila biće potreban njegov transport.

Potreba za šlepom havarisanog vozila

U suštini, svakom havarisanom vozilu je potreban šlep, bez rezerve. Ukoliko kupujete havarisan automobil trebaće vam šlep za transport. Takođe, ako ste vlasnik, biće potreban transport havarisanog vozila ili do majstora ili do neke garaže i dvorišta. Potreba za ovom uslugom je na žalost sve veća i veća, ali se isto tako i sama usluga profilisala da bude što relevantnija potrebama klijenata koji su doživeli stres i nezgodu.

Nudimo:

  • Šlep havarisanog automobila
  • Šlep havarisanog kombija
  • Šlep havarisanog pick up-a
  • Šlep havarisanog motorcikla

Šlep havarisanog vozila posle saobraćajne nezgode

Saobraćajna nezgoda je izuzetno stresna situacija i mi za vas rešavamo celokupan problem oko trasporta havarisanog vozila posle saobraćajne nesreće.

Ukoliko ste doživeli saobraćajnu nezgodu i auto nije u voznom stanju možete nas odmah pozvati. Izlazimo odmah na teren i bezbedno i bez stresa šlepamo vaš automobil gde nam vi kažete.

Šlep havarisanog vozila iz inostranstva

Ako je saobraćajna nezgoda ružan san, onda je saobraćanja nezgoda u inostranstvu pravi košmar!

Svako ko barem poznaje nekog ko je doživeo saobraćajnu nezgodu u inoistranstvu zna koji je to problem i stres. Profi šlep služba je tu da vam pruži svu pomoć.

Ukoliko ste doživeli takvu situaciju mi možemo doći po vaš havarisan automobil i odšlepati ga za Srbiju.

Uslugu šlepa havarisanog vozila iz inostranstva pružamo i ako ste kupili havarisano vozilo i treba vam samo prevoz. U ovom slučaju nema potrebe za hitnim reagovanjem, te je moguća rezervacija tačnog termina za šlep. Šlep vozila iz inostranstva treba prepustiti profesionalcima.

Šlep havarisanog vozila 00-24

Tu smo za vas u bilo kojem dobu dana ili noći. Ako ste doživeli saobraćajnu nesreću bilo gde na teritoriji Beograda i Srbije pozovite nas i dolazimo odmah. Mi vas nećemo ostaviti na cedilu. Izlazimo na teren po svim vremenskim uslovima i pružamo vam neophodnu pomoć. Dostupni smo 24 sata, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.

Neke od najčešćih lokacija za šlep havarisanih automobila su:

Profesionalni šlep havarisanog vozila

Naši radnici i vozači su iskusni u trasportu lakše i teže havarisanih vozila. Vozilo na šlepu je totalno obezbeđeno. Veliku pažnju posvećujemo održavanju postojeće i nabavljanju nove opreme za sve vrste šlepanja. Takođe, neša vozila su redovno servisirana i spremna da reše sve izazove. Sa nama nemate brige

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije