Šlep tereta

Pored standardnih usluga, šlep služba Profi vam nudi šlep tereta, lakog i teškog tereta. Šlep lakog i teškog tereta vršimo na teritoriji Beograda i Srbije. Posedujemo svu neophodnu opremu i vozila za bezbedan šlep tereta.

Imamo odličnu saradnju sa pravnim licima i možemo izvršiti šlep većine tereta, mašina, kao i ostale pomoćne opreme i vozila.

Šlep tereta je potreban kako pravnim tako i fizičkim licima.

Pod šlep lakog tereta podrazumeva se teret do 750kg, teški teret se podrazumeva sve iznad 750 kg, a do 7,5 tona.

Šlep i transport tereta treba prepustiti profesionalnoj šlep službi, i nikako ne pokušavati sam. Šlep tereta zahteva dodatno vezivanje i pričvršćivanje prilikom šlepa. Takođe, brzinu treba prilagoditi vrsti tereta koji se prevozi. Svaka mašina ili teret je priča za sebe i zahteva poseban pristup.

Prilikom šlepa tereta angažujemo kamion sa silazećim navozom i sijaset prikolica različitih nosivosti i namena.

slep tereta

Šlep lakog i teškog tereta Beograd

Šlep lakog i teškog tereta nudimo na teritoriji Beograda. Najčešća potreba za ovom vrstom usluge postoji kod pravnih lica koje se nalaze na sledećim lokacijama:

Šlep služba Surčin
Šlep služba Grocka
Šlep služba Obrenovac

Šlep služba Čukarica

Zbog toga što se na ovim opštinama nalazi dosta hala, magacina, poloprivrednih i industrijskih postrojenja.
Pod šlep lakog tereta podrazumeva se teret do 750kg, teški teret se podrazumeva sve iznad 750 kg, a do 7,5 tona.

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Šlep tereta - šta prevozimo

Vršimo šlep i transport sledećih mašina i tereta:

  • Šlep agregata – agregati su neophodni kod većine fabrika i kompanija ili događaja. Vršimo transport i šlep svih vrsta agregata bez obzira na težinu. Ukoliko je agregat na prikolici i nije registrovan, utovarićemo ga na kamion sa silazećim navozom i tako transportovati. Agregati su veoma skupa oprema i prilikom šlepanja i transporta agregata vodimo posebno računa.
  • Šlep viljuškara – Ako vam je iz bilo kog razloga potreban transport viljuškara, mi vam možemo pružiti uslugu bezbednog trasporta i šlepa jednog ili više viljuškara. U zavisnosti od tipa viljuškara na prikolicu i kamion možemo utovariti do 5 viljuškara.
  • Transport strugova izuzetno teške i kabaste mašine koje se koriste za obradu drveta i metala. Priliko selidbe radionice ili transporta ovih mašina biće potrebo angažovati profesionalnu firmu za ransport strugova, kako bi sve proteklo u najboljem redu.
  • Transport lakih radnih mašina – ovde spada transport i šlep utovarivača, manjih kombajna, rovokopača…

Siguran šlep tereta u Beogradu

Iskusni i opremljeni radnici trasportovaće sve vrste tereta. Vršimo šlep mašina tokom selidbe fabrike i radionice, ili firme. Cene šlepa tereta i mašina su pristupačne i bez skrivenih troškova. Na sve usluge dajemo garanciju. Pored usluge šlepa tereta možemo vam ponuditi i :

Transport poljoprivrednih mašina
Šlep čamaca
Šlep prikolica
Šlep havarisanih vozila
Šlep kombija

Kontaktirajte nas pozivom na broj ili putem mejla. Svaki upit za šlep lakog i teškog tereta je besplatan. Tu smo za vas!

slep viljuskara