Šlep služba Voždovac

Šlep služba Voždovac pruža uslugu šlepa svih vrsta vozila 24/7. Naša usluga je dostupna bez obzira na tip vozila, stanje i vremenske uslove na putu. Reagujemo odmah u hitnim situacijama, na teren izlazimo po dobijenom pozivu. U zavisnosti od vaše lokacije na Voždovcu stižemo u roku od 15 do 45 minuta. Šlep služba Voždovac je dobar i siguran partner svim vozačima.

Voždovac je beogradska opština koja ima 158,000 stanovnika i prostire se na 148 kvadratnih kilometara. Pokriva veliki deo Beograda i prigradskih naselja. Zbog svoje geografije šlep vozila je dosta otežan, slično kao i na Zvezdari.

Opština Voždovac poseduje nekoliko bitnih saobraćajnica, a najvažnija je auto put E-75 koji preseca opštinu. Pored auto puta, tu su i neke od najvažnijih ulica u Beogradu.

slep sluzba vozdovac

Šlep služba Voždovac hitne intervencije

Neke od najprometnijih ulica na Voždovcu su Vojvode Stepe, Zaplanjska, Gospodara Vučića, Ustanička, Bulevar Oslobođenja, Južni Bulevar, Autokomanda, Grčića Milenka… Ukoliko vas vozilo izda u nekim od ovih ulica to može biti velika neprijatnost, jer ćete zakrčiti saobraćaj.

Kvar ili sudar u nekoj od ovih ulica tretiramo kao hitan slčuaj i odmah izlazimo na teren.

Naravno, neko će vam pomoći da se vozilo izgura na trotoar, ali je neophodan šlep do majstora ili garaže. Zato je angažovanje šlep službe Voždovac pravi izbor, uzeći u obzir brzinu izlaska na teren i šlepa vozila.

Brzo i lako ćemo doći u bilo koju od gore pomenutih ilica i odšlepati na željenu adresu. Na Voždovcu se nalazi dosta automehaničara i zato je Voždovac česta završna stanica za šlepana vozila

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Šlep služba Voždovac 00-24

Bez obzira na vreme (dan ili noć) kada se desio kvar ili sudar, bitno je imati dobru šlep službu na Voždovcu kako bi vam pravovremeno pomogla. Uslugu auto šlep na Voždovcu pružamo na teritoriji cele opštine. Neke od lokacija su:

Na svim ovim lokacija Šlep služba Beograd pruža uslugu šlepa svih vrsta vozila. Vršimo šlep vozila do Voždovca ili od Voždovca do neke drudge lokacije u gradu.

Šlep služba Voždovac česte usluge

Neke od najčešćih usluga šlep službe Voždovac je svakako auto šlep, šlep havarisanih vozila Voždovac, šlep motora i šlep old tajmera Voždovac. Bilo koje vozilo da je u pitanju Profi šlep služba Voždovac će vam izaći u susret i transportovati vozilo. Voždovac je odlično povezan sa južnim delom Srbije, zbog toga što je prva gradska opština kroz koju se prolazi kada se ulazi u Beograd preko autoputa.

Šlep služba Voždovac - vaš oslonac na putu

Bilo da imate problem u nekoj od voždovačkih ulica, ili samo prolazite kroz Beograd i kvar vas zahvati na autoputu, šlep služba Voždovac odmah izlazi na teren i pruža neophodnu pomoć. Ukoliko se peh zadesio na autputu kroz Voždovac, nemojte se stresirati, stanite u zaustavnu traku i sačekajte nas. Zbog blizine autoputa na vašoj lokaciji smo kroz najviše 15 minuta.

Nudimo pristupačne cene i bez skrivenih troškova. Jendom dogovorena cena šlepa vozila na Voždovcu se neće menjati. Plaćanje se vrši po završenom poslu.

Šlep služba Voždovac 00-24