Šlep služba Rakovica

Šlep služba Rakovica vam je na raspolaganju 24 sata, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini.. Vršimo šlep vozila na teritoriji opštine Rakovica. Prilikom hitnih intervencija, šlep služba Rakovica odmah izlazi na teren i pruža svu neophodnu pomoć.

Opremljeni smo svim neophodnim vozilima i opremom kako bi izvršili bezbedan šlep svakgo vozila. Svakom je potrebna dobra i profesionalna šlep služba u Rakovici.

Rakovica ima puno nizbrdica i uzbrdica, manjih i uskih uličica i šlep vozila predstavlja pravi izazov, pogotovu na strmim rakovčakim ulicama.

Ako ste doživeli peh sa automobilom, pozovite šlep službu u Rakovici i dolazimo na vašu lokaciju.

slep sluzba rakovica

Šlep služba Rakovica - non stop

Rakovica se nalazi na južnom delu Beograda i ima oko 110.000 stanovnika. Opština Rakovica se sastoji od nekoliko naselja, udaljena je od centra grada 10ak kilometara i dobro je povezana sa ostalim opštinama.

Nekada je Rakovica bila industrijski centar Beograda, poznat po fabrikama guma “Rekord”, fabrici “21 maj” i fabrici traktora “IMR”. Danas je veliki broj tih fabrika zatvoren te se pojavilo prostora za novogradnju, komercijalnu i stambenu.

Rakovica je najzelenija opština u Beogradu. Na teritoriji Rakovice se nalazi Košutnjak i Miljakovačka šuma.

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Šlep služba Rakovica lokacije

Šlep služba Rakovica pruža uslugu šlepanja 00-24 i uvek vam je na raspolaganju. Vreme dolaska u Rakovicu zavisi od vaše lokacije, ali negde od 30 – 45 minuta će biti potrebno da dođemo.

Šlep služba Rakovica pokriva celu teritoriju opštine i sva pripadajuća naselja. Lokacije gde pružamo usluge su:

Šlep služba Vidikovac
Šlep služba Skojevsko naselje
Šlep služba Resnik
Šlep služba Miljakovac
Šlep služba Petlovo brdo
Šlep služba Labudovo brdo
Šlep služba Kanarevo Brdo
Šlep služba Straževica

Dobra šlep služba u Rakovici

Neke od prometnih ulica u Rakovici su:

Bulevar Patrijarha Pavla
Kneza Višeslava
Borska
Pilota Mihaila Petrovića
Patrijarha Dimitrija
Marička
Pere Velimirovića

Šlep služba Beograd će doći u bilo koju od gore navedenih rakovakih ulica i bezbedno transportovati vaše vozilo na željenu adresu. Potrebna je brza reakcija kako bi se vozilo uklonilo sa puta i kako ne bi stvaralo gužvu.

Najbolja opcija kontaktirati šlep službu Rakovica, koja će u kratkom vremenskom periodu doći na lokaciju izvršiti šlep vozila.

U našu uslugu spada:

 

Pozovite nas i dolazimo odmah!

Šlep služba Borča, hitne intervencije