Šlep motora

Motor radi na mnogo većim obrtajima i pritiskom od automobila te se i kvarovi dešavaju, pogotovu na početku sezone kada je motor prezimio i nije vožen.

Kvar na motoru za vreme vožnje pokvariće doživljaj i stvoriće stres.

Uslugu šlep motora pružamo kako na teritoriji Beograda i cele Srbije. Na usluzi smo vam 24 sata ukoliko vam se motor pokvari ili doživite bilo kakav peh. Pozovite šlep službu za motore i dolazimo na lokaciju na kojoj se nalazite.

Obučeni i iskusni radnici naše šlep službe utovariće i obezbediće vaš motor kako bi se što sigurnije transportovao.

Svako ko je ikada šlepovao motor zna koliko je to delikatan posao i da je najbolje da se nagažuje profesionalna firma za šlep motora.

slep motora
Sadržaj

Šlep motora Beograd

Ukoliko niste sigurni kako da odšlepate vašeg dvotočkaša obratite se nama. U Ponudi imamo specijalne prikolice za vuču i šlep motora i i šlep skutera. Šlepanje motora se razlikuje od šlepanja automobila i zahteva angažovanje specijalne prikolice. Motor se kompletno utovaruje na prikolicu i tokom transporta nije u dodiru sa putom.

Na prikolicu za šlep motora može komotno stati 2 motora. U slučaju da je potreban prevoz više motora angažujemo klasičan šlep kamion.

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Bezbedan šlep motora

Za šlep i transport motora, pored specijalizovanih prikolica, koristimo i najsavremeniju opremu za bezbednost u samom trasportu.

U zavisnosti koji je model motora zavisiće i način na koji će se pričvrstiti i vezati motor za prikolicu. Ne osigurava se svaki motor isto, te je izuzetno bitno imati iskustva u šlepanju motora. Prilikom šlepa skutera proces je isti. 

Koristimo najkvalitetnije gurtne kako bi vaš motor ostao siguran za vreme šlepanja. Naši radnici su iskusni i znaće kako da pristupe svakom pojedinačnom modelu i kako da ga 100% osiguraju.

Šlepanje motora nije za početnike i zahteva iskustvo. Jedan preskočen korak može dovesti do velike havarije i štete tokom transporta. Zato je savet da uvek angažujete šlep službu za šlep motora.

Kada je potreban šlep dvotočkaša

Šlep dvotočkaša Beograd je potreban u sledećim situacijama

Samostalno šlepanje motora ili šlep služba?

Zavisi od situacije, ali je uvek najbolja opcija angažovati profesionalnu firmu za šlep motora. Samostalni šlep motora može biti komoplikovan ako nikad niste tako transportovali motocikl. Ukoliko dobro ne obezbedite motor, može doći do ispadanja sa prikolice i još veće havarije.

Angažovanje šlep službe za motocikl je potrebno ukoliko motor nije registrovan ili nema tablice.

Prikolice za šlep motora

Ukoliko je potreban šlep do 2 motora koristimo specijalne prikolice za šlep više motora. Prikolice kačimo na normalan automobil ili džip i tako vršimo šlep dvotokaša. Ukoliko je potrebno više motora angažujemo kamion.

Na prikolicu komotno staju 2 motora bez da se guraju. Postoji mogućnost da se stavi i 3 ali onda već dolazi do gužve.

Tokom šlepa motora mora da se vozi odgovarajućom brzinom da se izbegavaju rupe i naglo skretanje. Šlepanje motora zahteva dodatnu opreznost u vožnji i delikatniji je posao od šlepa kvada.

Šlep neregistrovanog motora

Kod vožnje neregistrovanog motora i šlepa važe ista pravila. Neregistrovano vozilo ne sme da se kreće putem. Ako mislite da možete sajlom šlepati neregistrovan motor odgovor je ne. Kazne za šlepanje neregistrovanog motora su iste kao i kod šlepanja neregistrovanog automobile. Isto je i za šlep dvotočkaša bez tablica.

Rešenje za šlep neregistrovanog motora i motora bez tablica je angažovanje šlep službe za motore ili vađenje probnih tablica. Mi posedujemo svu neophodnu opremu da brzo i bezbedno odšlepamo vaš motor. Cena naše usluge je pristupačna i niža od kazne koju možete dobiti.

Šlep 2 motora

Na našoj prikolici možemo šlepati 2 motora. Ukoliko postoji potreba za većim brojem motora angažujemo standarni šlep kamion ili kombi.
Kombi za transport motora angažujemo ukoliko su vremenski uslovi nepovoljni ili ako je potrebna pomoć na putu oko motora.

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Šlep havarisanog motora

Ako je motor havarisan biće potrebno dodatno osigurati i obezbediti motor kako delovi ne bi otpali. U većini slučajeva havarisan motor se polaže, vezuje i tako transportuje. Retko kad se havarisan motor šlepa uspravno položen. Za šlep havarisanog motora koristimo klasična šlep vozila ili kombije, a retko kad prikolicu za šlep motora.

Šlep motora 00-24

Uslugu šlepa motora vršimo 24 sata, 7 dana u nedelji. Bez obzira na vremenske uslove i praznike. Ukoliko ste doživeli peh sa vašim dvotočkašem, nemojte se dvoumiti, pozovite nas i dolazimo po vas i vaš motor veoma brzo. Naši ljubazni operateri daće vam sve neophodne informacije i uputiti ekipu na vašu lokaciju. Profi šlep služba Beograd je pravi izbor kada je u pitanju siguran šlep dvotokaša.