Auto šlep

Auto šlep je najčešća usluga naše šlep službe. Bez obzira da li je auto u ispravnom stanju, havarisan ili pokvaren, šlep auta je ozbiljan posao koji treba prepustiti profesionalcu.

Dosta stvari može poći po zlu prilikom samostalnog šlepanja auta i napraviti dodatnu štetu i kvar. Zato je najbolja ideja pozvati auto šlep Beograd i barem se posavetovati šta da radite.

Nudimo uslugu šlepa, manjih popravki i servisa na licu mesta i besplatno savetovanje u hitnim situacijama.

Uslugu šlepanja automobila obavljamo 24 sata 7 dana u nedelji.

Nalazimo se u Beogradu i to nam je primarna zona ali pokrivamo i celu Srbiju. Dobro smo povezani sa svim većim saobraćajnicama i brzo stižemo na lokaciju.

Sadržaj

Auto šlep Beograd

Nezgode na putu se dešavaju i najpažljivijim vozačima, onda kada ih najmanje očekujete. Ako se ikada nađete u takvoj situaciji dobro je imati pouzdanu šlep službu koja će odmah reagovati i neće vas ostaviti na cedilu. Takvi smo upravo mi!

Posedujemo sva neophodna šlep vozila kako bi bezbedno odšlepovali sve vrste automobila.
Za šlep automobila koristimo šlep kamione sa silazećim navozom, takozvane flatbed kamione na kojem je vozilo kompletno utovareno i kamione sa brilama– hidraulične viljuške za prihvat vozila, gde je samo deo vozila je izdignut.

Nosivost naših šlep kamiona je 7,5 t tako da bez problema možemo izvršiti šlepanje bilo kog automobila ili džipa. U zavisnosti od automobila i u kakvom je stanju dodatno se vezuje gurtnama i obezbeđuje kako bi transport bio što sigurniji. Pored auto šlepa, u mogućnosti smo da obavimo i šlep havarisanog vozila

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Šlep automatika

Šlep vozila sa automatskim menjačem se razlikuje od klasičnog šlepanja i ne sme se izvoditi vučom, osim u nekim slučajevima. Prilikom vuče automobila sa automatskim menjačem točkovi ne smeju da dodiruju put, jer menjač nastavlja da se okreće i dolazi do kvara.

Ukoliko auto sa automatskim menjačem ima prednju vuču tad prednji točkovi treba da se izdignu. Kod zadnje vuče, auto se šlepuje unazad, tako što su zadnji točkovi podignuti, a volan fiksiran. Ako auto ima pogon na sva 4 točka onda je potrebno da se postavi na klasičan šlep kamion sa ravnom platformom.

Neki automatski menjači imaju mod za šlepanje i tada je moguće samostalno šlepanje na vuču.

Samostalno šlepanje automatika nije preporučljivo jer može doći do velikih problema i kvarova na automobilu. Praksa je da se svi automatici bez obzira na vuču šlepuju na kamionu sa ravnom platformom kako bi se izbegli mogući problemi.

Ukoliko vam je potreban šlep automatika, nemojte rizikovati. Pozovite profesionalce koji će brzo i sigurno odšlepati vaš automobil. Uz Profi šlep službu imate pouzdanog partnera.

Šlep džipova - terenaca

Vršimo šlepanje džipova. Ukoliko vas je vaš terenac izdao na putu pozovite nas, recite nam lokaciju i dolazimo po vas u najkraćem mogućem roku. Džip podižemo na platformu, vezujemo gurtnama i šlepujemo kod majstora ili na bilo koju drugu željenu lokaciju.

Pored havarisanih i u kvaru, vršimo i šlepanje neregistrovanih džipova i šlep džipa na tehnički pregled.

Samostalni šlep džipa može biti problem iz 2 razloga:

  • Potreban je drugi terenac da bi ga odšlepovao
  • Ukoliko je automatski menjač bez moda za šlep

 

Šlepanje džipa, zbog svojih karakteristika je komplikovanje od klasičnog automobila i zahteva posebnu pažnju. Angažovanjem profesionalne firme za šlep džipova bićete sigurni da će vaš ljubimac, sigurno i bez posledica biti odšlepan na željenu lokaciju.

Šlepanje neregistrovanog auta

Vožnja neregistrovanog automobila na tehnčiki pregled je zabranjena. Takođe, šlep neregistrovanog automobila se ne sme obaviti klasičnom vučom, zato što je svako kretanje neregistrovanog automobila na putu zabranjeno. Trenutno, zbog policijskih kamera koje snimaju registraciju je jako teško odšlepovati neregistrovan auto u sopstvenoj režiji.

Kazne za kretanje neregistrovanog vozila

Kazne vožnju ili vuču neregistrovanog auta na putu variraju od 5.000 do 20.000 dinara u zavisnosti od trenutka isteka registracije, manje od 30 dana, više od 30 dana ili više od 60 dana.

Rešenje je ili da se izvade probne tablice, što je proces koji traje nekoliko dana i košta. Ili da se angažuje šlep služba.

Vršimo šlepanje neregistrovanog vozila u Beogradu. Pozovite nas i sve ostalo je naša briga. Bezbedno šlepanje neregistrovanog automobila na tehnički pregled je jeftinije i više se isplati od plaćanja moguće kazne.

Šlepanje auta bez tablica

Slično je kao i kod neregistrovanog vozila koji ima tablice, sa tim što su kazne veće. Ukoliko vas uhvate da vozite ili samostalno šlepate auto koje nije upisano u jedinstveni registar vozila, kazne idu od 20.000 – 40.000 dinara, 6 kaznenih poena i zabrana vožnje od 3 meseca. Pročitajte više ovde.

Angažovanjem auto šlepa Beograd dobijate brzu i bezbednu uslugu šlepanja auta bez tablica za mnogo manju cenu nego što bi bila kazna.

Šlepanje automobila kod majstora

Šlep automobila kod majstora najčešći razlog angažovanja auto šlepa. Bilo da vam je auto stao na putu ili stoji već neko vreme pokvaren biće potrebno da se odšlepa do majstora. Kod šlepanja auta kod majstora je najčešće prisutno samostalno šlepanje i pomoć prijatelja. Uz solidnu opremu ovo je izvodljivo i isplativo. Naravno, ovo se odnosi samo ako imate nekog da vam pomogne i odgovarajuću opremu, npr. ako ste u gradu ili komšiluku.

Ako auto nije u voznom stanju i parkiran je, biće potrebno obezbediti prostor kako bi prišli automobilu i podigli ga na šlep.

Ukoliko je auto stao na putu ili prometnoj ulici i blokira saobraćaj samostalni šlep je teže izvodljiv. Tada treba delovati brzo, a angažovanje auto šlepa je jedino brzo i sigurno rešenje.

Ukoliko vam se desio kvar na kolima na autoputu pozovite nas i dolazimo u najkraćem mogućem roku. U zavisnosti od kvara nešto možemo popraviti na licu mesta, a u nekim slučajevima moraćemo šlepovati do majstora.

Stvari koje možemo da rešimo na licu mesta su:

  • Zamena i dopuna akomulatora
  • Zamena i krpljenje gume
  • Donosimo gorivo ako ste ostali bez istog

 

Za sve ostale kvarove vršimo šlep auta kod majstora. Šlep vršimo do majstora po vašoj želji ili najbližeg u okolini.

Šlep automobila iz inostranstva

Vršimo šlep automobila iz inostranstva i dovoz vozila iz inostranstva u Srbiju i Beograd. Ukoliko vam se auto pokvario van granice naše zemlje, pozovite nas i dolazimo što je brže moguće.
Uslugu šlepa automobila iz inostranstva pružamo u svim zemljama regiona i centralne Evrope.

Pružamo pomoć našim mušterijama koji su krenuli kolima na more i doživeli peh. Šlep služba Profi vrši šlep iz Grčke za Srbiju. Pokrivamo celu Bugarsku, Hrvatsku, Crnu Goru i Grčku. Bez brige krenite na put, jer vas mi nećemo ostaviti na cedilu.

Dovoz novih i polovnih automobila iz inostranstva

Pored osnovne pomoći na putu i šlepa pokvarenih vozila iz inostranstva u Srbiju, nudimo i šlep novih i polovnih automobila iz inostranstva. Ukoliko ste kupili auto preko i treba da se trasportuje za Srbiju možete nas kontaktirati. Nudimo pristupačne cene za dovoz automobila iz inostranstva. Možemo dovesti jedan ili više vozila od jednom, u zavisnosti od količine vozila zavisiće i vrsta kamiona za šlep koji angažujemo. Pročitajte više o šlepu vozila iz inostranstva.

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Kada treba angažovati firmu za auto šlep

Ukratko, šlep automobila će vam biti potreban u svim situacijama, osim ako je u pitanju baš kratka relacija, vozilo je registrovano i imate pomoć.

Samostalno šlepanje auta ili šlep služba?

Zavisi od situacije, ali je uvek najbolja opcija angažovati profesionalnu firmu za šlep. Sve se rešava brzo i bez stresa. Samostalno šlepovanje automobila može biti izuzetno naporno i stresno, plus što može doći do dodatnih kvarova i štete.

Samostalni šlep auta se može se odraditi za kraće relacije i ako imate nekog da vam pomogne koji je barem jednom nekog šlepao. Pored toga, potrebna je sajla ili ruda za vuču, i kuka na automobilu.

Angažovanje šlep službe je potrebno ukoliko je potreban šlep auta na duže relacije, ako auto nije registrovan i nema tablice, ako je havarisan, automatik, ako ne želite da se stresirate i sami šlepate.

Auto šlep Beograd 00-24

Šlepanje automobila vršimo 24 sata 7 dana u nedelji bez obzira na vikende i praznike. Izlazimo na teren po svim vremenskim uslovima i ščepamo vaša kola gde god nam kažete. Uslugu pružamo 24h najviše zbog hitnih intervencija šlepanja na putu i zato što osluškujemo potrebe klijenta kada je u nevolji.

Auto šlep cena

Cena šlepanja auta je pristupačna i kreće se od 2.800 dinara za relaciju do 10km. Kompletan cenovnik pogledajte na stranici šlep služba cena. Najbolji odnos cene i kvaliteta usluge na tržištu.

Ne rizikujte dodatni kvar i štetu na automobilu, pozovite nas i naši ljubazni operateri će vam pomoći i poslati ekipu na teren. Brzo, sigurno i bez stresa šlepamo vaš automobil.

Kompletan cenovnik pogledajte na stranici šlep služba cena.