Šlep služba Lazarevac

Šlep služba Lazarevac dolazi po vaš automobil onda kada je to najpotrebnije. Dostupni smo 00-24 i vršimo šlep vozila do i od Lazarevca. Bez obzira na stanje vozila šlep služba Lazarevac će brzo, sigurno i bez stresa, odšlepati vaše vozilo na bilo koju lokaciju.

Pokrivamo celu opštinu Lazarevac i nudimo šlep vozila iz Lazarevca u bilo koji drugi deo grada.

Šlep služba u Beogradu primarno posluje, ali pokrivamo i celu opšinu Lazarevac.

slep sluzba lazarevac

Šlep služba Lazarevac 00-24

Lazarevac je udaljena Beogradska opština do koje se stiže Ibarskom magistralom. Ima oko 26.000 stanovnika i nalazi se u blizini reke Kolubare.
Zbog svog geografskog položaja, Ibarske magistrale i privrednih centara kao što su rudarski basen Kolubara i TE Kolubara, postoji velika potreba za šlep službom u Lašarevcu.

Takođe, zbog prometnih saobraćajnica i tranzita prema Valjevu i Beogradu, na ovom delu česta potreba za šlep službom.

Šlep služba Lazarevac pokriva celu teritoriju opštine i pruža hitne intervencije šlepanja i pomoći na putu.

Ukoliko vas je zadesio kvar na Ibarskoj magistrali to može predstavljati veliki problem. Da se ne bi napravila gužva ili saobraćajna nezgoda, potrebno je brzo reagovati i ukloniti automobil. U takvim trenucima je najbolje pozvati šlep službu Lazarevac i mi ćemo brzo i sigurno odšlepati vaše vozilo gde god nam kažete.

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Šlep služba Lazarevac pomoć na putu

Pružamo uslugu pomoć na putu u Lazarevcu i okolini. Ako vam se ispraznio akumulator, ostali ste bez goriva ili je pukla guma šlep služba Lazarevac će doći i pružiti svu neophodnu pomoć. Donosimo gorivo ili novi akumulator (po potrebi). Ukoliko pomoć na putu nije dovoljna, šlep služba Lazrevac će transportovati vaše vozilo na bilo koju željenu lokaciju.

Šlep služba Lazarevac usluge

U Lazarevcu ima dosta fabrika, a aktivna je i poljoprivreda, te je potreba za šlepom mašina ili prevozom poljoprivrednih vozila u Lazarevcu velika. Nažalost, zbog Ibarske magistrale vilika je potreba i za šlepom havarisanih vozila Lazarevac.

Posedujemo najmoderniju opremu za šlep svih vrsta vozila. U našem voznom parku posedujemo nekoliko vozila za šlepovanje. Od klasičnog pauk kamiona, vozilom sa brilama i kamionom sa silazećim navozom, do raznih vrsta prikolica za šlep motora, čamaca i  šlepa kombija i tereta.

Šlep vozila u Lazarevcu i okolini treba prepustiti porofesionalcima. Uslovi za šlep na Ibarskoj magistrali su nepovoljniji te je potrebno iskustvo kako bi se vozilo bezbedno trasportovalo. Zato je Šlep služba Lazarevac najbolji izbor kada dođe do problema sa vozilom.

Šlep služba Lazarevac non-stop