Šlep vozila iz Slovenije

Šlep vozila is Slovenije je potreban ukoliko ste doživeli kvar ili saobraćajnu nezgodu. Profesionalno vršimo šlep vozila iz Slovenije za Srbiju, bez obzira na tip i stanje vozila.
Na raspolaganju smo vam 24/7 i pokrivamo celu teritoriju Slovenije. Ukoliko vam je vozilo stalo na autoputu ili nekom od manjih, zabačenijih puteva, mi ćemo doći po vas i pružiti svu pomoć

Šlep vozila iz Slovenije se može rezervisati. Ukoliko je potrebna hitna usluga šlepa usled kvara na putu ili nezgode na teren izlazimo odmah. Takve situacije tretiramo kao hitne slučajeve i odmah šaljemo ekipu.

Zbog velikog broja građana Srbije koji putuju u i iz Slovenije potreba za pouzdanom šlep službom u Sloveniji je u stalnom porastu.

Šlep služba Slovenija posluje u okviru šlep službe u Srbiji i u stanju je da pruži svu neophodnu pomoć na putu u inostranstvu i šlep vozila u bilo koji deo Srbije iz Slovenije. Bez obzira na vremenske uslove ili praznike, izlazimo na teren i bezbedno transportujemo vaše vozilo.

Cena šlepa iz Slovenije je pristupačna i obračunava po pređenom kilometru. Cena šlep službe dolazi bez skrivenih troškova i jednom dogovorena cena se neće menjati.

Šlep služba Slovenija

Slovenija važi za zemlju sa najvišim standardom od svih zemalja bivše Jugoslavije. Zbog toga, ali i zbog turističkih atrakcija i prirodnih lepota, kao i zbog toga što je tranzitna zemlja prema zapadnoj Evropi, Slovenija je česti izbor za građane Srbije.

Slovenija je puna prirodnih lepota, neke od najčešćih turističkih lokacija su:

  • Bled
  • Nac. park Triglav
  • Postojna
  • Kranjska Gora
  • Dolina Soče
  • Maribor
  • Ljubljana
  • Piran i Koper – gradovi na Jadranskom moru
  • Julijski Alpi

Do Slovenije se stiže veoma brzo kroz Hrvatsku, zbog toga na vašoj lokaciji možemo biti kroz nekoliko sati. Šlep služba Slovenija je dostupna 00-24 i uvek smo spremni da izađemo na teren i pružimo neophodnu pomoć.

Šlep vozila iz inostranstva za Srbiju

Šlep vozila iz Slovenije 00-24

Iako su putevi u Sloveniji izuzetno kvalitetni i uživanje je voziti po njima. Manji lokalni putevi koji vode do nekih turističkih lokacija znaju biti naporni i za vožnju i za vozilo, na takvim putevima se često desi kvar. U takvim situacijama je neophodno angažovati šlep službu koja će ima resursa da izvrši šlep vozila iz Slovenije u Srbiju.

Mi posedujemo sva neophodna vozila za bezbedan šlep, kao i znanje i iskustvo transportu i manevrisanju natovarenog šlep vozila. Poznajemo zakone i procedure u Sloveniji, tako da će šlep proći bez birokratskih problema.

Pomoć na putu u Sloveniji

Kvar na automobilu, kao i bilo koji drugi peh sa vozilom je veoma stresna situacija, pogotovu kada se to dogodi u stranoj zemlji. Zbog toga je bitno znati da u svakom trenutku, gde god da vam stane vozilo, imate pouzdanu šlep službu na raspolaganju koja pokriva Sloveniju. Pužamo uslugu pomoći na putu na bilo kojoj lokaciji u Sloveniji, kao i pomoć na putu u inostranstvu.

Ukoliko ste doživeli problem sa vozilom u Sloveniji ili saoraćajnu nezgodu, to može biti veoma neprijatno iskustvo. Angažovanje lokalnih šlep službi može biti skupo, zato je bolja opcija pozvati šlep službu iz Srbije koja će u kratkom vremenskom periodu doći u Sloveniju i pružiti pomoć.

Auto šlep iz Slovenije 00-24

Posedujemo svu neophodnu opremu kako bi bezbedno izvršili šlep automobile iz Slovenije u Srbiju.
Bez obzira na tip vozila, uspešno ga možemo odšlepovati za Srbiju. Pored auto šlepa iz Slovenije nudimo i

Šlep natovarenog kombija iz Slovenije
Šlep oldtajmera u ili iz Slovenije
Šlep motora iz Slovenije
Šlep havarisanog vozila iz Slovenije

Pozovite nas i odgovorićemo na sva vaša pitanja.
Šlep služba Slovenija i šlep vozila iz Slovenije u Srbiju vama na usluzi 24/7, 365 dana u godini.

Dobra šlep služba u Sloveniji