Šlepanje prikolice

Šlepanje prikolice i vuča, onda kada vi nemate uslova za to. Nije često u praksi da se šlep služba angažuje za šlepanje prikolice, ali kada je to slučaj onda obično nema drugih uslova.

Prikolica je transportno sredstvo za prevoz većeg i težeg tovara nego što može da stane u normalan gepek automobila. Koristi se za sve moguće namene i industrije. Ima mnogo varijacija i vrsta prikolica. Neke su klasične auto prikolice, neke su za motore, postoje manje prikolice koje mogu da se zakače za motor ili kvad… Postoje i prikolice sa jednom ili više osovina…

Prikolica da bi se kretala po kolovozu mora da bude registrovana i da je prošla tehnički pregled. Bez tablice i registracije nije moguće vući prikolicu po putu.

slepanje prikolice
Sadržaj

Šlepanje prikolice Beograd

Vršimo šlepanje i vuču svih vrsta prikolica na teritoriji Beograda i Srbije. Bez obzira na vrstu i stanje prikolice mi je možemo prebaciti na željenu lokaciju ili na tehnički pregled. Ukoliko prikolica nije registrovana ili nije u voznom stanju (pukla osovina) utovarićemo je na kamion sa silazećim navozom i tako transportovati. Posedujemo svu neophodnu opremu za bezbedano šlepanje prikolice.

Prilikom šlepa prikolice neophodno je angažovati iskusnu šlep službu u Beogradu, kako bi bezbedno i po propisima transportovala vašu prikolicu.

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Kada je potrebano šlepanje prikolice

Šlepanje prikolice je potreban onda kada prikolica nije u voznom stanju ili je pokvarena i onda kada nije registrovana.

Najčešći razlog šlepanja prikolice prilikom kvara je problem sa osovinom.
Neregistrovana prikolica ne sme da se kreće po kolovozu te je potrebno utovariti na šleper i prebaciti na tehnički. Kazne za vuču neregistrovane prikolice su slične kao i kod vožnje neregistrovanog automobila.

U svim ovim situacijama biće potrebno angažovati šlep službu za šlepanje prikolice kako bi prebacili vašu prikolicu.

Samostalni šlep prikolice

Samostalni šlep prikolice nije preporučljiv ljudima koji nemaju iskustva. Mnogo toga može da pođe po zlu i lako može da se napravi još veća šteta. Samostlno šlepanje prikolice koja nije registrovana ili nije u stanju da se kreće moraćete izvršiti drugom prikolicom ili kamionom sa silazećim navozom.

Većina ljudi ne poseduje još jednu prikolicu, niti potrebno znanje da se prikolica pravilno natovari, obeleži i veže.

Zbog svega ovoga preporuka je da za šlepanje prikolice angažujete iskusne i profesionalne ljude.

Šlep prikolice usluge

Posedujemo sva neohodna vozila i opremu za siguran šlepanje svih vrsta prikolica. Naš vozni park se sastoji od kamiona sa silazećim navozom, standardnog pauka, i kamiona sa brilama. Posedujemo i razne vrste i dimenzije prikolica, za šlep dugačkih prikolica koristimo velike auto prikolice.

Nudimo uslugu šlepa i prikolice i vozila koje je vuklo, ova usluga se tretira kao hitan slučaj i za njom postoji potreba obično usled saobraćajne nezgode, sudara i havarije na putu.

slepanje prikolice

Šlep kamp prikolice

Profi šlep služba je specijalizovana za šlep kamp prikolica. Šlep kamp prikolica može se kategorisati i kao šlep teškog tereta. Kao i ostale prokolice i kamp prikolice da bi se kretale po pu moraju da budu registrovane i da prođu tehnicki pregled. Zbog toga je potrebno angažovati šlep službu kamp prikolica kako bi bezbedno i bez rizika po kaznu prevezli vašeg kampera na tehnički pregled.

Potreba za šlepom kamp prikolice postoji i tokom vožnje. Ukoliko vas zadesi havarija na prikolici usled loših puteva ili pukne osovina i kamp prikolica ne može da ide, pozovite dobru šlep službu za transport kamp prikolice.

Situacije gde je potreban transport kamp prikolice usled havarije tretiramo kao hitan slucaj i odmah izlazimo na teren. Šlep kamp prikolica vršimo na teritoriji cele Srbije, bez obzira gde je vaš kamper stao. Vršimo šlep kamp prikolice do Beograda, iz bilo kojeg dela Srbije i obratno.

Kamp prikolice koje nisu u voznom stanju, a očuvane su, odlična su i jeftina opcija kada kupite plac bez objekta ili da služe pored kuće kao pomoćni objekat.

Vršimo transport kamp prikolica do vašeg placa ili zemlje bilo gde u Srbiji.

Šlep prikolice iz inostranstva

Ukoliko ste kupili novu ili polovnu prikolicu iz inostranstva biće vam potreban njen transport do Srbije. Pružamo uslugu šlepa i dovoza prikolica iz inostranstva u Srbiju.

Šlepanje prikolica iz inostranstva vršimo i u okviru usluge pomoć na putu u inostranstvu. Usled kvara, sudara ili havarije potrebno izvršiti šlep i prikolice i vozila koje je vuklo. U ovakvim situacijama angažujemo kamion sa silazećim navozom + prikolicu.

Šlep prikolice cena

Šlep prikolice je ozbiljan posao i zahteva angažovanje šlep službe za transport prikolica. Cena usluge se obračunava prema vrsti prikolice koje se transportuje, pređenoj kilometraži, troškovima putarine i vrsti vozila koje angažujemo. Cena Šlepa male prikolice za motor i šlepa kamp prikolice na istu lokaciju neće biti ista.

Ukoliko vam je potreban brz i pouzdan šlep i transport prikolice možete nas kontaktirati. Naši ljubazni dispičeri će odgovoriti na sva vaša pitanja. Možete nas kontaktirati i putem mejla.
Upit za posao i cenu je besplatan i neobavezan.
Naša usluga šleppanja prikolice dolazi bez skrivenih troškova i jednom utvrđena cena se nće menjati.

Pozovite nas, mi vas nećemo ostaviti na cedilu!

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije