Šlep kombija

Šlep kombija je ozbiljan posao i zahteva angažovanje profesionalaca.
Zbog svoje težine i dimenzija, šlep kombija je komplikovaniji i teži proces od auto šlepa.

Šlep služba Profi pruža bezbednu i brzu uslugu šlepa svih vrsta i veličina kombija na teritoriji Beograda i Srbije.

Na raspolaganju smo vam 24/7 za transport kombija svim uslovima. Posedujemo svu neophodnu opremu za siguran šlep kombija.

slep kombija
Sadržaj

Šlep kombija Beograd

Ukoliko vam je potreban šlep kombija u Beogradu možete kontaktirati našu šlep službu. Posedujemo svu neophodnu opremu i vozila za bezbedan šlep svih vrsta kombija.

Šlep kombija se deli u 2 kategorije:

  • Šlep praznog kombija
  • Šlep kombija pod teretom

 

Šlep praznog kombija se obavlja ili vučom (vozilo sa brilama) ili kamionom sa silazećom rampom. Šlep praznog kombija se obično obavlja kada je kombi neregistrovan, bez tablica i ide na tehnički pregled, ili majstora.

Šlep kombija pod teretom – Ovo je daleko složenija situacija i zahteva dobro planiranje. Kombi koji je natovaren i potreban mu je šlep, biće prevežen ili zasebnom prikolicom ili kamionom sa silazećom rampom. U zavisnosti od kilaže tereta i samog kombija zavisiće i angažovanje vozila. Nosivost kamiona sa silazećim navozom je 7,5 tona. Sve preko toga zahteva angažovanje zasebne prikolice.

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije

Šlep kombija pod teretom

Česta je situacija da se komercijalni kombiji koji voze ture po Srbiji i regionu pokvare. Najčešće se kvar upravo dogodi dok je kombi natovaren. Ovo predstavlja problem i po firmu čiji je kombi i po partnere sa kojima sarađujete.

Za ove situacije postoji nekoliko rešenja. Poslati drugi kombi, izvršiti pretovar i onda odšlepati pokvareni kombi ili izvršiti šlep natovarenog kombija. U oba slučaja ćemo vam izaći u susret i doći na lice mesta u najkraćem mogućem roku. Odšlepovaćemo pun ili natovaren kombi do bilo koje lokacije u Srbiji.

Prlikom šlepa kombija pod teretom posebnu pažnju obraćamo na stil i brzinu vožnje. Budući da je kombi natovaren robom, ta roba je naša odgovornost. Zato garantujemo za bezbedan šlep kombija i tovara u njemu.

Imamo uspešnu saradnju sa pravnim licima i firmama iz oblasti prevoza robe i putnika.

Pored šlepa kombija možemo izvršiti i:

Razlika između šlepa kombija i automobila

Razlika između šlepa ova dva vozila je velika. Kombi je teži, veći i glomazniji i zahteva mongo više planiranja. Način vožnje treba prilagoditi vrsti i težini kombija. Natovareni kombiji preko 7,5 tona idu na zasebnu prikolicu. Za šlep kombija, praznog ili natovarenog je potrebno angažovanje profesionalne šlep službe za transport kombija. Ukoliko nemate iskustva i valjanu opremu, nemojte sami pokušavati šlepanje kombija.

Kada treba angažovati šlep službu za kombi?

Ukratko: uvek! Šlep kombija nije nešto sa čim se treba igrati i isprobavati, pogotovu ako je kombi natovaren. Ukoliko je kombi pokvaren, neregistrovan ili havarisan nemojte rizikovati dodatnu štetu već nas pozovite.

Šlep pick up vozila

Slično kao i kod kombija, i pik ap vozilo može biti prazno i natovareno. Za šlep pick up vozila koristimo kamion sa silazećim navozom, bez obzira da li je natovaren ili prazan. Pick up vozila, baš kao i kombiji su manja i srednja transportna vozila, najčešće službena. Zbog toga se kvarovi na putu često dešavaju i neophodno je imati pouzdanu službu na raspolaganju. Vršimo šlep pick up vozila u Beogradu i na teritoriji cele Srbije.

Šlep havarisanog kombija

Šlep havarisanih kombija i šlep kombija posle saobraćajne nesreće posmatramo kao hitan slučaj i tako reagujemo. Ukoliko ste doživeli saobraćajnu nezgodu i kombi nije u voznom stanju možete kontaktirati Profi šlep službu. Dolazimo veoma brzo i pružamo svu neophodnu pomoć. Šlep havarisanog kombija će se obaviti uz dodatne sigurnosne mere kao i prilikom šlepa havarisanog vozila U zavisnosti od nivoa štete zavisiće i način obezbeđivanja prilikom šlepa.

Šlep kombija nosivost

Na kamion sa silazećim nazovom možemo da natovarimo kombi vozila do 7,5 tona. Ukoliko se šlepa natovareni kombi ili koji je teži od 7,5 tona koristimo zasebnu prikolicu. Posedujemo najmoderniju opremu za šlep malih i velikih kombija. Naši radnici su iskusni i ispuniće sve bezbednosne norme za siguran šlep kombi vozila.

Šlep kombija iz inostranstva

Kvar sa lužbenom kombiju u inostranstvu je dosta problematičan. U zavisnosti da li je kombi prazan ili natovaren zahteva dodatni posao u vidu prebacivanja robe iz pokvarenog kombija na krajnje odredište. Neke firme za prevoz robe u ovakvim situacijama se obraćaju pre svega svojim inostranim partnerima kojima je namenjana roba i u čijoj zemlji se deso problem, za pomoć. Neke čak imaju i svoje šlep kamione baš za ovakve situacije.

Ukoliko vam je potreban siguran šlep kombija iz inostranstva, bilo da je natovaren ili prazan možete nas kontaktirati. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sve vaše zahteve.

Siguran šlep kombija

Nemojte se sekirati, prepustite šlep i transport teretnog vozila profesionalcima. Pomoći ćemo vam oko svih nedaća koje su vas snašle na putu. Nalazimo se u Beogradu i dobo smo povezani sa svim glavnim saobraćajnicama te na lokaciju stižemo veoma brzo. Usluga šlepa kombija je dostupna 24 sata 365 dana u godine za sve hitne i ne hitne intervencije.

Šlep služba Beograd
Hitne intervencije