Šlep vozila iz Austrije

Ukoliko vam je potreban šlep vozila iz Austrije za Srbiju, onda ste na pravom mestu. Šlep služba Austrija pruža svu vrstu pomoći na putu, ili transporta i šlepa vozila iz Austrije u Srbiju. Radno vreme je 00-24, u mogućnosti smo da odšlepamo sve vrste vozila, brzo i sigurno.

Naša šlep služba pruža usluge na teritoriji cele Austrije. Zbog kvalitetnih puteva i blizine, u Austriji možemo biti kroz 5-6 sati i pružiti vam svu neophodnu pomoć.

Šlep vozila iz Austrije u Srbiju treba prepustiti profesionalcima. Posedujemo sva neophodna vozila za bezbedan šlep. Na teren, po zemljama centralne Evrope i regiona, šaljemo najčešće kamion sa silazećim navozom.

Cena šlepa vozila iz Austrije u Srbiju je pristupačna i bez skrivenih troškova.

Ako ste doživeli peh sa automobilom u Austriji i potreban vam je šlep do Srbije, pozovite nas i odmah izlazimo na teren. Radno vreme call centra je 00-24 i ljubazni operateri će odgovoriti na svako vaše pitanje.

Šlep služba Austrija - pomoć na putu

U Austriji je rasprostranjena srpska dijaspora, veliki broj Srba živi i radi u Austriji, pogotovu u Beču. Beč je poznata turistička atrakcija, i zbog svoje kulture i arhitekture nekad je važio za centar civilizovanog sveta.Danas je Beč jedan od najlepših glavnih gradova Evrope, sa mnoštvom turista koje dolaze na produženi vikend.

Zbog blizine Beča i dobrih puteva (od Beograda do Beča se kolima stiže za oko 5 sati), građani Srbije često idu u šoping, turistički ili kod prijatelja. Najčešće se odlučuju da na put krenu sopstvenim kolima zbog dobrih puteva.

Austrija je i tranzitna zemlja ka zapadu i severu Evrope. Tranzitni sabraćaj je izražen u Austriji, kao i u Mađarskoj, najviše zbog dobre infrastrukture.

Iznenadni kvarovi na automobilu i saobraćajne nezgode se mogu desiti i na najkvalitetnijim putevima, te je potreba za profesionalnom šlep službom u Austriji izražena. Kvarovi i nezgode na putu u inostranstvu su noćna mora svakog vozača. U Austriji ovo ne mora biti toliko veliki problem zbog velike dijaspore i velikog broja mehaničara iz Srbije koji žive i rade u Austriji.

Pod uslovom da ste doživeli peh sa vašim vozilom, a imate poznanike i prijatelje u Austriji, onda je bolja opcija da kontaktirate njih, nego da angažujete šlep službu iz Srbije. Ovo se naravno odnosi na kvarove na vozilu i šlep do majstora, kako bi se vozilo popravilo i nastavilo put.
Ukoliko to nije slučaj i ne poznajete nikog u Austriji ko može da vam pomogne, onda je Profi šlep služba Srbija odličan izbor.

Ako ste ipak doživeli saobraćajnu nesreću i vozilo je havarisano, onda će vam biti potrebna šlep služba koja će transportovati auto nazad u Srbiju iz Austrije. Za ovaj posao je najbolje angažovati profesionalnu firmu iz Srbije koja će doći po vaš automobil, na bilo koju lokaciju u Austriji i transportovati ga.

Šlep vozila iz inostranstva za Srbiju

Šlep vozila iz Austrije 00-24

Na raspolaganju smo svim državljanima Srbije kojima je potreban šlep vozila iz Austrije. Možete nas kontaktirati 24 sata, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini, bez obzira na vremenske uslove i praznike. Šlep vozila iz Austrije vršimo sa svih lokacija u ovoj zemlji. Bez obzira gde se nalazite, dolazimo po vas.

Neke od lokacija su:
Šlep vozila iz Beča
Šlep vozila iz Graca
Šlep vozila iz Salzburga
Šlep vozila iz Linza
Šlep vozila iz Insbruka

Pored usluge auto šlep iz Austrije, nudimo i šlep havarisanog vozila iz Austrije, šlep motora iz Austrije, šlep kombija, šlep polovnih vozila iz Austrije.

Auto šlep iz Austrije

Posedujemo najmoderinija vozila i opremu za šlep iz inostranstva. U našem voznom parku posedujemo veliki broj vozila sa brilama, kamiona sa silazećim navozom, klasična pauk vozila i veliki broj prikolica za šlep motora, mašina, šlep natovarenih kombija.

Pozovite nas i uverite se u našu profesionalnost i pozdanost. Profi šlep služba Austrija je tu za vas kada je potreban šlep iz Austrije. Upit za cenu je potpuno besplatan!

Šlep iz Austrije u Srbiju 00-24